Προς το περιεχόμενο

Που θα βρω Epiphone les paul slash appetite;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

 

Λίγη σημασία έχει τι είναι η κιθάρα,μιας και ο συγκεκριμένος πωλητής δεν στέλνει εκτός Αμερικής..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η κιθάρα φαίνεται εντάξει..

Έτσι και αλλιως νομιζω οτι δεν φτιάχνουν ψεύτικες afd epiphone.. Τα αντίγραφα τους εστιάζονται στο αντίστοιχο μοντελο της gibson.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης δεν είναι η τιμή πώλησης αυτή που νομίζεις. Είναι πλειστηριασμός...κάτσε να δεις πόσο θα πουληθεί σε 5μέρες που λήγει...

www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γνώμη μου...ίσως στεναχωρησω πολλούς αλλά έτσι είναι...

ξεκολλήστε με τα signature μοντέλα

είναι τσάμπα λεφτά.

πραγματικά πιστεύετε ότι ο akerfeldt πχ άφησε την αμερικανικη prs των 3000 ευρώ για να παίξει με την κινέζικη των 700? Πιστεύετε ότι αυτό που νομίζετε ότι βλέπετε είναι αυτό που νομίζετε ότι ακούτε? Εχετε πάει ποτέ πίσω απο τις τεράστιες καμπίνες να δείτε τι μηχανήματα και τι εργαλεία και τι τεχνολογία και πόσοι τεχνικοί ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ πάνω στον ήχο του Akerfeldt του Slash του Blackmore κτλπ? Πιστεύετε ότι ο Γιάννης ο Δεγδέκης (ο υποφαινόμενος) ο ποταπός κιθαρίστας αν πάρει τη Slash και τη κάθε Slash θα παίξει με τον ίδιο περίπου ήχο των Guns που λατρεύει? ???

ΟΧΙ!

Γιαυτό η γνώμη μου είναι ή πάρτε μία απομίμιση να τη βάλετε στο τοίχο που είπε κάποιος πριν ή πάρτε μία κιθάρα που να σας βολεύει στη τσέπη στον ήχο και στο playability και φτιάξτε το δικό σας ήχο και να είστε περήφανοι για αυτόν. ;)

www.thedamnationproject.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σωστος ο Degdekis!! Αν και κατα τη γνωμη μου οι Epi ειναι πολυ αξιολογες κιθαρες, μου φαινεται εξωφρενικο να δωσει καποιος πανω απο 500 ευρω κι ας ειναι signature κτλ. Οχι οτι δεν ειναι καλη κιθαρα, απλα σαν signature ειναι κατα πολυ υπερτιμολογημενη! Η Vintage Paradise που προταθηκε νωριτερα μου φαινεται σαν μια πολυ καλη επιλογη http://www.thomann.de/gr/vintage_v100afd_paradise.htm Δεν εχω παιξει βεβαια καποια οποτε δεν μπορω να την προτεινω ανεπιφυλακτα, αλλα εχω ακουσει και διαβασει πολυ καλες κριτικες! Καλη τυχη φιλε στην επιλογη σου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρες και από εμένα. Είμαι κάτοχος μιας που την χτύπησα εδώ στο noiz μια ωραία Κυριακή που μου έκλεισε το μάτι και δανείστηκα καπάκια και την πρόλαβα.Τιμή 400€ κατάσταση καινούρια με όλα τα συνοδευτικά της . Η κιθάρα έχει πολύ καλά χρακτηριστκά long tenon και απίστευτο sustain...Όμως για τα δικά μου γούστα οι μαγνήτες ξύνανε ιδίως στα καθαρά αλλά στα βρόμικα ήταν η χαρά του 80ies ήχου.Πείτε με ιερόσυλο αλλά κράτησα κάβα τους duncan και της έβαλα gibson 490T k 490R ασημένιους και ισσορόπησε. Την ίδια λύση είχα κάνει και στην lucille epi που έχω και δεν την αποχορίζομαι ούτε στα live . Γενικά έχω να πώ ότι τα καλά μοντέλα της epiphone με ενα σετ μαγνητών πετάνε.Είμαι κάτοχος κ 2 strato sambora και έχω να πώ στον φίλο παραπάνω ότι αυτά που έχω επιλέξει είναι ιδιαίτερα όργανα και πχ δεν θα βρείς αλλου τον διακόπτη της lucille που αλλάζει ηχοχρώματα και αν δείς το κάθε ένα signature όργανο έχει πραγματάκια που στις standar δεν τα βρίσκεις εύκολα αλλά σίγουρα μπορείς να τα προσθέσεις.Σίγουρα δεν παίζεις σαν τον slash αν την αποκτήσεις αλλά αυτό το crunchy το είχε το οργανάκι.Ελπίζω να σου κλείσει το μάτι και εσενα μια στο νοιζ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γνώμη μου...ίσως στεναχωρησω πολλούς αλλά έτσι είναι...

ξεκολλήστε με τα signature μοντέλα

είναι τσάμπα λεφτά.

 

 

Αυτό ίσως ισχυει σε αρκετές περιπτωσεις αλλά όχι τόσο στις epi slash signature.

Οι κιθάρες αυτές είναι πολύ τιμιες. Εγώ για παράδειγμα έχω την προηγούμενη που είχε βγάλει τη goldtop,και την είχα πάρει 700€.

Η κιθάρα έχει solid σωμα , long tennon, μαγνήτες seymour duncan ,σκληρή θήκη και επιπλέον οποτε θελησω να την πουλησω θα χάσω λιγα έως καθόλου χρήματα.

Για να πάρεις τα ίδια σε gibson θες αρκετά παραπανω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου