Προς το περιεχόμενο

audiophile 2496 και κιθαρα


plastic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά! Μόλις χθες αγόρασα την m audio audiophile 2496 και δεδομένο ότι η κάρτα δεν έχει ενίσχυση θέλω να συνδέσω την κιθάρα στην κάρτα μεσω ενός ενισχυτή ( Marshall valvestate avt 20 http://www.zzounds.com/item--MSHAVT20X ) …πως θα γινει αυτό ?

 

 

 

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδη εχω την ιδια καρτα και για προενισχυση χρησιμοποιω εναν μικρο fender amp,κανω το εξης : καταρχην τα rca του input chanel τα εχω συνδεσει με κονεκτορα και μου βγαζει jack κιθαρας (στερεο) και το καρφωνω στα headphone του ενισχυτη ωστε να εχω στερεο εγραφη (αν και δεν θα με πειραζε και mono...),να μην ακουω απο τον ενισχυτη την κιθαρα αλλα απο τα ηχεια η monitor του pc...ο δικος σου ενισχυτης εχει headphone και external chanel για κονσολα να την συνδεσεις με την καρτα....ειναι οι δυο τελευταιες υποδοχες....απο οτι βλεπω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Rivera καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Κάνω την σύνδεση όπως λες αλλά τίποτα κανένα σήμα στο control panel της κάρτας (δοκίμασα και τις άλλες υποδοχές του ενισχυτή / external και emulated / ..μην τυχόν ) .Συνδέω κατευθείαν την κιθάρα με την κάρτα και έχω σήμα στο control panel στο τελευταίο mixer input αλλα πουθενα ηχος ...Σε περίπτωση που συνδεθούν όλα καλά η κιθάρα ακούγεται κατευθείαν από τα ηχεία η μέσο κάποιου προγράμματος ? (πχ guitar rig audacity)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με ρυθμισεις στο router του control panel ακουγετε η κιθαρα αλλα δεν ακουω αλλον ηχο εκτος της κιθαρας (πχ από το media player ) και το αντιστροφο.

Γενικα δεν δινει καθόλου σήμα στο master volume του control panel παρα μονο στο mixer input

 

 

 

8O

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου