Προς το περιεχόμενο

Μυνήματα mail



Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εντάξει, το θέμα δεν είναι μουσικό, αλλά αφορά όλους που μπαίνουν στο net και ιδιαίτερα όσοι έιναι, ας το πούμε, ποιο επιρεπείς στο να πιστεύουν και να προωθούν μυνήματα σε άλλους. ¶λλωστε το θέμα είναι θέμα ζωής. Λοιπόν κυκλοφορεί ένα mail σε power point, που δίνει οδηγίες στο πως να κάνει κάποιος καρδιοπνευμονική ανάνηψη, στον....... εαυτό του!!! Με λίγα λόγια ο υποψιασμένος ότι περνά κρίση ανακοπής, παίρνει βαθιές ανάσες και βήχει ώστε να πιέζεται η καρδιά παρομοίως όπως στις πρώτες βοήθειες σε τέτοια περιστατικά. Το μύνημα επισημένει πως πρέπει να το στείλουμε σε γνωστούς και φίλους ώστε να σωθούν ζωές. κ.λ.π. Η οδηγία, λένε πως είναι εγκεκριμμένη από το Rochester Hospital στην Αμερική. Αυτό όμως που θα έπρεπε να γίνεται, είναι μαζί με το μύνημα να στέλνεται και το κείμενο της ανακοίνωσης του νοσοκομείου που βρίσκεται στη σελίδα: http://www.viahealth.org/body_heart.cfm?id=329 που πληροφορεί μέσα σε όλα πως το Νοσοκομείο δεν αποδέχεται αυτή τη μέθοδο, πως δεν έχει εγγριθεί από κανένα κ.λ.π. Φυσικά γι αυτούς που έχουν χρόνο και θέλουν να αχοληθούν στο να προωθήσουν το μύνημα και δεν το πετάξουν. Να δείτε, πως κάπου κάποιος γνωστός θα σας προτείνει αυτή τη μέθοδο κάνοντάς σας τον σχετικό με τα ιατρικά....

Τελικά, από αυτά που ακούς, μη πιστεύεις τίποτα και από αυτά που βλέπεις πίστευε τα μισά.

Ευχαριστώ για τον κόπο να το διαβάσετε.

Rockdrum

Then as it was, then again it will be...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΚΑΡΔΙΟΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ανάνηψη η καλύτερα αναζωογόνηση στον εαυτό μας , είναι άτοπο σαν έκφραση,

Στον εαυτό μας μπορούμε να κάνουμε χειρισμο heimlich , αν πνιγούμε, με αμφίβολα αποτελέσματα, αλλά με πιθανή επιτυχία.

 

Ετσι είναι, φτάνουμε σε ένα ατύχημα σε μια αιφνίδια νόσο και πετάγονται όλοι και λένε, αυτος είπe αυτό, εγω διάβασα εκείνο, αυτό θα κάνω, ρε παιδιά, είιμαι ιατρός, φύγε, δεν ξέρεις, αφηστε την να παει όπου θέλει.

tragico

 

δεν εχω χρόνο και διάθεση να αναπτύξω το γιατί, αλλά οι πρώτες βοήθειες δεν μαθαίνονται ούτε με mail ούτε σε μια μέρα, , θέλουν και το "δάσκαλό "τους, για να είστε αποτελεσματικοί.

 

Η λαθος εφαρμογή πρώτων βοηθειών και της λογικής σειράς που τις διέπουν μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση η και να προκαλέσει απώλεια ζωης , ή μόνιμη βλάβη στο θύμα, ακόμα και στο άτομο που τις εφαρμόζει.

 

Δεν ξέρω και δεν διάβασα ολο το κείμενο και σωστό και λάθος να είναι αυτά που λέει, η γιατι το είπε αυτό , και τι επιστημονικά στοιχεία επικαλείται, τι ερευνες έγιναν και τι αποτελέσματα είχαν.

 

δεν έχει σημασία για εμένα, δεν το σχολιάζω

 

Α' με την ευκαιρία μπορείτε να μάθετε ευκολα και δωρεάν αν ενδιαφέρεστε first aids, ............................. δεν σας λέω πού,

 

:lol:

 

www.redcross.gr

 

Επίσης επειδή είμαι στέλεχος του E.E.Σ., σας λέω αφοβα πως σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας μας και αν είστε απευθυνθείτε στα κατα τόπους περιφερειακά τμήματα του Ε.Ε.Σ., ρωτήστε για το Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας, καθώς και για το 12 πρόγραμμα εκμάθησης Πρώτων Βοηθειών του Σώματος Σαμαρειτών και Διασωστών Ε.Ε.Σ..

 

Σας εγγυώμαι οτ θαι μάθετε καλά τα άπαντα περι της σύγχρονης εφαρμογής πρώτων βοηθειών σε οποιαδήποτε περίπτωση, ευκολα και σωστά.

 

:lol: :lol: :lol: :lol:

 

Για Αθήνα , περισσότερες πληροφορίες για θέματα Α' Βοηθειών στο 210 5248132 - 210 5230045

 

Για όλη την Ελλάδα: 2610 273955

 

στο πρώτο τηλ. μπορεί κι όλας να έχετε την τιμή να μιλήσετε εντελώς τυχαία με τον cos_dr, τον πληκτράνθρωπο με την μοναδική λάμψη

 

:!:

O Influencer Των Συνθεσάιζερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε cos_dr και μακρινέ συνάδελφε. Το κείμενο που άνοιξα το θέμα δεν προτείνει την εαυτώ ανάνηψη, όπως αναφέρει το ανώνυμο mail στο net, αλλά καταδικάζει ή μάλλον επισημαίνει για όποιον το πιστεύει, να αναφερθεί στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου που με λίγα λόγια νήπτει τας χείρας του γι' αυτή τη δημοσιευμένη ανοησία που κακόβουλα αναφέρει πως το εν λόγω νοσοκομείο έχει εγγρίνει. Αυτό για διευκρίνιση. Κατά τα άλλα είμαστε σύμφωνοι!!!!

 

Ευχαριστώ.

Then as it was, then again it will be...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου