Προς το περιεχόμενο

Powering pedals


andreas93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια! ειμαι καινουργιος εδω και θελω να ρωτησω γιατι δεν ειμαι σιγουρος: οταν ενα πεταλι γραφει οτι εχει πχ 100mA current σημαινει οτι το τροφοδοτικο που εχει θα πρεπει να δινει τουλαχιστον 100mA? αν πχ εχω ενα daisy chain και το τροφοδοτικο στο οποιο το εχω συνδεσει δινει 200mA και ηδη "τρωγονται" τα 120 απο αλλα πεταλακια, αν βαλω στο τελος με το ιδιο daisy chain το πεταλακι που ζηταει 100mA παιζει θεμα? θα καει? απλα δεν θα δουλευει? δεν θα υπαρχει κανενα θεμα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οταν ενα πεταλι γραφει οτι εχει πχ 100mA current σημαινει οτι το τροφοδοτικο που εχει θα πρεπει να δινει τουλαχιστον 100mA?

 

ναι

 

αν πχ εχω ενα daisy chain και το τροφοδοτικο στο οποιο το εχω συνδεσει δινει 200mA και ηδη "τρωγονται" τα 120 απο αλλα πεταλακια, αν βαλω στο τελος με το ιδιο daisy chain το πεταλακι που ζηταει 100mA παιζει θεμα?

 

απλα δεν θα δουλευει

 

 

 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

απλα δεν θα δουλευει

 

 

 

 

αν είναι ψηφιακό, το πιθανότερο είναι να μη δουλεύει καθόλου, αν είναι αναλογικό θα υπολειτουργεί ή θα δυσλειτουργεί (παραμόρφωση στο σήμα κτλ)

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου