Προς το περιεχόμενο

Κονσόλα για live.


KROKIDISG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας συνάδελφοι. Πούλησα την παλια κονσολα και θέλω μια καινουρια. Παιζω λαικη μουσική και η ορχήστρα αποτελειται συνηθως απο αρμονιο, μπουζουκι, κιθάρα, βιολι, φωνες. Θα ήθελα να μου πειτε τη γνώμη σας για τρια συγκεκριμένα μοντέλα

1) http://www.thomann.de/gr/allenheath_zed60_14.htm

2) http://www.thomann.de/gr/mackie_profx16.htm

3) http://www.thomann.de/gr/yamaha_mg_166cx.htm

Κάπου στο φόρουμ διαβασα οτι η mackie εχει καλυτερους προενισχυτες ομως δεν βολέυει και πολυ στα live οσο θα βολευε μια allenheath. Ισχύει;;; Εσας ποιά ειναι η γνωμη σας; Ειναι πολύ σημαντικο για μενα να έχει καλά και ωραια εφφε. Εχω ξετρελαθει με τα εφφε της montarbo και της dynacord που εχει ενας φιλος όμως δεν διαθετω τοσα πολλα δυστυχως για τωρα. Την yamaha την εχω παιξει και την εχω ακουσει, μηπως υπαρχει περιπτωση να ακουσω καπου τις αλλες δύο; Περιμένω τα φωτα σας και τις αποψεις σας.

Ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα φιλε μου.Δεν εχω καποια τεχνικη γωνση επι του θεματος,μονο εμπειρικη σε mackie-yamaha κυριως σε ακουστικα live.

Οι Mackie ειναι απιστευτα καθαρες κονσολες οι yamaha για καποιο λογο δεν τις εμπιστευομαι τοσο.Τωρα με την allen δεν εχω παιξει ποτε,αρα δεν μπορω να σε βοηθησω εκει,Εγω θα παιρνα τυφλα mackie.αν καποιος εχει καλυτερη πειρα μαλλον θα σε βοηθησει καλυτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Εγω απο αυτες θα προτιμουσα την mackie. Εχει εφφε, ειναι η μονη με groups απο οτι ειδα (φτιαχνεις ενα γκρουπ φωνες ας πουμε και ανεβοκατεβαζεις με ενα ρυθμιστικο μονο), εχει και το τελικο eq που ειναι πολυ χρησιμο, ειναι ποιοτικη μαρκα.

 

Εχω δυο μικρες κονσολες, η μια ειναι mackie, και εχει εντυπωσιακα καλο eq. Αλλα η δουλεια στα λαιβ βγαινει ανετα και με κατι φτηνοτερο στα υποψιν :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου