Προς το περιεχόμενο

Kιθαρες VIGIER...τη γνωμη σας


Προτεινόμενες αναρτήσεις

+1

 

Eιμα κατοχος μιας Excalibur Indus (μαυρης :P) τα τελευταια 3 χρονια. Η ταστιερα της ειναι αρκετα flat οπου σε συνδιασμο με το D shape του μπρατσου μου θυμιζει λιγο ταστιερα κλασσικης (αρκετα πιο λεπτη βεβαια μην φοβασαι!). Τωρα σε συγκριση με το μπρατσο των prestige, ειναι λιγο πιο στενο και σιγουρα πιο παχυ...αν αυτο ειναι καλο ή κακο, εσυ το ξερεις.

 

Επισης η ιστορια με το carbon οντως δουλευει, εχω ανεβασει παχος χορδων απο 9 σε 10, και εχει φαει απειρο air condition/καλοριφερ χειμωνα καλοκαιρι κλπ κπ και δεν καταλαβαινει τιποτα! Ντουφεκι ;D

 

 

Παρολα αυτα, και οντας κατοχος prestige στο παρελθον, δεν ειμαι σιγουρος πως μπορεις να πετυχεις χαμηλοτερο action με τη vigier. Το καλυτερο βεβαια που μπορεις να κανεις βεβαια ειναι να πας και να το παιξεις απο κοντα το οργανο και να σχηματισεις προσωπικη γνωμη.

 

Εγώ έχω εδώ και κανα 6μηνο την Excalibur Custom και όντως ισχύει αυτό με το πολύ χαμηλό action. Βοηθάει πολύ βέβαια και αυτό που λέει ο φίλτατος πιο πάνω, οτι είναι εντελώς flat και αυτό επιτρέπει να έχει τόσο χαμηλά τις χορδές. Την δικιά μου την πήρα από το γνωστό ύποπτο μαγαζί στην Αθήνα (ονόματα δεν λέμε, αλλά ένας τις φέρνει  ;D - αν θες στείλε μου πμ) απο εκθεσιακό κομμάτι και είναι μια χαρά.

 

Για το carbon, όντως η ταστιέρα δεν παθαίνει τίποτα, απλά με την αλλαγή θερμοκρασίας, περιβάλλοντος κτλ άρχισα να νιώθω λίγο το carbon strip. Αμελητέα ποσότητα, αλλά το ένιωθες λίγο πιο πάνω. Επικοινώνησα με το Vigier forum και μου παν οτι έιναι φυσιολογικό και οτι αυτή είναι η δουλειά του και οτι θα φύγει σε λίγο καιρό, και όντως τώρα είναι μια χαρά.

 

Αν έχεις το budget θα σου λεγα να δοκιμάσεις μια, νομίζω στο κεντρικό στην Αθήνα έχει. Αξίζουν πάντως σαν όργανα, όταν παίξεις θα δεις.

ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Οι Vigier είναι high-end όργανα, κατηγορίας Suhr, Tom Anderson, PRS κτλ. Καλοφτιαγμένα, με εξαιρετικό μανίκι και ωραίο ήχο.

Διαφημίζονται κυρίως για το χαμηλό action, για το πατενταρισμένο μανίκι (χωρις trussroad) και για την αντοχή τους.

Δυστυχώς, δεν έχουν μεγάλη μεταπωλητική αξία (ίσως γιατί δεν είναι Αμερικάνικες), άρα κάποιος πρέπει να είναι σίγουρος για την αγορά.

 

Όσον αφορά στην Surfreter, έχω δοκιμάσει το τελευταίο μοντέλο και πιστεύω πως αν έχεις την οικονομική δυνατότητα και την όρεξη να πειραματιστείς, δε θα σε απογοητεύσει.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου