Προς το περιεχόμενο

Cos_dr - "A Great One Man JAM Band"


cos_dr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι, θαυμαστές και ορκισμένοι εχθροί.

 

Αποφασίσαμε εκεί που καθόμασταν με τα «παιδιά» από την «μπάντα» του σπιτιού μου να τζαμάρουμε λίγο έτσι για να χαλαρώσουμε και γραψαμε αυτό……..

 

 

Βασικά μόνος μου είμαι , δεν υπάρχει άλλος, μόνος μου τζάμαρα ;D.

 

Στα drums είμαι εγώ με το Addictive Drums, στο μπάσο εγώ με το Trillian, εγώ στις ηλεκτρικές κιθάρες με μια καλη library που εχω στο Κοntakt και το Guitar Rig, και φυσικά στα πλήκτρα εγώ με το  Β4 ΙΙ

 

Αυτοσχεδιάσαμε, περάσαμε καλά… σούπερ ήταν.

Όλοι εμείς ευχαριστούμε εμένα που έκανα την παραγωγή με το Sonar 8 και τo T-racks3

 

Δεν είναι λίγο θλιβερή η κατάσταση? Κατάθλιψη φάση.

 

Απο την άλλη, αμα θές να τζαμάρεις και να εχεις την αίσθηση ήχου προβαδικου  δεν χρειάζεται υποχρεωτικά να βγείς από το σπίτι, το κανεις με τις παντούφλες αραχτός στο σαλόνι σου.

 

, καθε σχολιο, παρατηρηση κ.λ.π. μην διστασετε. Δεν εχω ξαναφτιάξει κατι αναλογο. Είμαι σε καλό δρόμο?

 

 

 

 

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα. Εγώ ας πούμε με τον μίδι ένδιτορ και τον αδίκτιβ στα νδραμς ,δεν μπορώ να βρω κοινό τόπο στα τζαμαρίσματά μας ;D αλλά και σε σένα την έκανε ολίγον τι με αυτό το κρας που σου χτύπαγε στη μούρη συνέχεια ο αλήτης. Θα του το είχα κατεβάσει στη κεφάλα του παλιοαλήτη.

 

Και ο άλλος ο φίλος σου αυτός ο Τρίλλιας, καλός είναι ,αλλά σε αρκετά σημεία υπερβάλει με τα πολλά που ρου που που και ακούγεται ότι παίζει σε κλαβιέ και ουχί τάστον .

 

Ο Κόντρακτ έπαιξε καλά μπορώ να είπω, είναι σπουδαίο ταλέντο σρεντάρει ωραία, μάλλον μαζεύει μούρα απου χάμου και διατηρεί τα τσάκρα του σε ευεξία.

 

Όπως σε είπα είσαι σε καλό δρόμο και να σε πω την αλήθεια προτιμώ τη φάση της οικιακής μπάντας, γιατί φωνάζεις τα ''παιδιά'' όποτε κάνεις εσύ κέφι, δεν σου πίνουν τα ναρκωτικά, κάθονται ήσυχα στη γωνίτσα τους και παίζουν ότι τα οδηγήσεις εσύ ως καλός ποιμήν.

Αν και είσαι σαφώς καλύτερος χειριστής των ''παιδιών'' από μένα θεωρώ πως έχεις ακόμα λίγο περιθώριο βελτίωσης στο χειρισμό των......βασικά είναι θέμα εξοικίωσης με τα όργανα που αναπαριστας και τον αυτοματισμό των κινήσεων στους προγραμματισμούς, ώστε να μην καθυστερείς και κουράζεσαι.

 

Προσωπικά τους τελευταίους μήνες έχω παρατήσει εντελώς την εκμάθηση προγραμματισμού του κυρίου ανδίκτιβ, γιατί μου έκλεβε συμπαντική ενέργεια η ενασχόληση μαζί του, όμως θα επανέλθω στο κιουρατά γιατί τον έχω ανάγκη.

 

Ο άσθμας με θύμισε αρτ ροκ γκρουπ της δεκαετίας του 70, σούπερ ακούστηκε, αλλά να προσέχεις που μαζεύεις σπίτι σου όλους αυτούς τους γιεγιέδες, γιατί είναι άτιμη φάρα τα φρικιά, θα κάνουν ντου στο φαρμακείο σου και θα σου πιουν όλα  τα ναρκωτικά παυσίπονα για την αυχεναλγία.

Περαστικά απ τα απύθμενα βάθη της καρδιάς μου, άνθρωπα με τη μοναδική λάμψη.

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπητέ cos_dr είναι πολύ ωραίο το τζαμμάρισμα!  8)

Να μεταφέρεις τα συγχαρητήριά μου και στους συμπαίκτες σου.  ;D ;D ;D

 

Μου άρεσαν οι κιθάρες, το μπάσο και τα πλήκτρα. Τα τύμπανα πιστεύω ότι επιδέχονται αρκετή βελτίωση.  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλτατε ανθρωπε με τη μοναδικη λαμψη ειναι ωραιο το τζαμ.

Το αρχικο ριφφ ειδικα σκοτωνει(με την καλη εννοια)οπως επισης και το πιατινι που βαραει(αυτο με την κακη εννοια ;D)

Να μαζεψεις και τους υπολοιπους μουσικους,αν δε θελουν με το ζορι,και να το δουλεψετε διοτι αξιζει νομιζω τον κοπο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίο,έχει γκρουβ και καλές κιθάρες.Τα τύμπανα(ειδικά το πιατίνι)είναι λίγο τσαφ τσουφ,αλλά μιλάω και γω που τα κάνω χειρότερα.Πολύ σολιά πάντως σε ένα σημείο.Μου άρεσε.

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστώ για τα σχόλια ολους σας. Σας ευχαριστω!!!!

 

Βασικα τα θεματα στα drums εκτως καποιων δικων μου προσθηκων για τα γεμισματα και τις αλλαγές ηταν απο ετοιματζιδικα demo του AD

  Ξεκινησα για πλακα να παιζω πανω τους και μου αρεσε το αρχικο riff της κιθαρας που μου βγηκε τυχαια και εχτισα πανω σε αυτα, αυτα με καθοδηγησαν στα μοτιβα που επελεξα για τα όργανα.

 

  Το crash σκεφτηκα να το αφαιρεσω στα σημεια που ειναι υπερβολικο αλλα επειδη για μια φαση τα κομπρεσσαρα, το γεμιζαν το κομματι και τα αφησα.

 

  Ισως και επειδη εχω τζαμαρει με αρκετους ντραμμερ στη ζωη μου και καποιοι απο αυτους τοτε το βαραγαν το πιατινι ουκ ολιγες φορες και συνεχομενα στα jam  και λεω, αστο. δεν πειραζει.

 

@samy ειπε .βασικά είναι θέμα εξοικίωσης με τα όργανα που αναπαριστας και τον αυτοματισμό των κινήσεων στους προγραμματισμούς, ώστε να μην καθυστερείς και κουράζεσαι.

 

Ετσι ειναι.Οπως εχω παραδεχτει ειμαι μεγάλος fan της ηλεκτρικης κιθάρας και των ηχων απο πεταλια και ενισχυτες.

Στην πραγματικη κιθαρα και στο μπασο δεν μπορω να παιξω ουτε μια νοτα, δεν ξερω την τεχνικη τους, μονο εμπειρικα ακουσματα επειδη εχω παιξει με αρκετους αλλους rock μουσικη, ωστε να παρω ιδεες και φυσικα απο τα μουσικα ακουσματα μου.

Τολμω να πω οτι επαιζα σε γκρουπ χωρις να με ενδιαφερει μονο και μονο απο παροτρυνση που ειχα απο μικρος απο γνωστους να παιξω με αλλους για να εχω μια θεωρητικη προσεγγιση των οργανων αυτων και πως δενουν αλλα και να απολαμβανω να τα ακουω στην πηγή τους, αφου μου αρεσε τοτε να γραφω μουσικη περισσοτερο απο τωρα που μουχλιασα και εχω πολλες υποχρεωσεις.

 

Το απωθημένο μου να παιζω κιθαρα χωρις να ξερω, με την βοηθεια τετοιων προγραμματων και των πληκτρων, ικανοποιηθηκε

 

Ατελειωτες νυχτες εχω περασει σολαροντας μονος μου προσπαθωντας να φανταστω τον εαυτο μου ως guitar hero που τους κανει στη συναυλία να παραλληρουν και να αφριζουν λυσσασμενα. Και η πιο ωραια γκομενα στο πληθος να ερχεται μπροστα, να κοιταει το γυμνο πετρινο γυμνασμενο κορμι μου να λικνιζεται  πισω απο την κιθαρα, που έχει πάρει φωτιά,  και να γλυφει τα χειλια της κλεινοντας μου το πράσινο  ματι της, καλωντας με για ενα backstage hard sex.

 

βεβαια ειναι πολυ δυσκολο παρασυρομενος να αποβάλλω το γεγονος οτι οταν παιζω πρεπει να σκεφτομαι σαν κιθαριστας η μπασίστας, και οχι σαν πληκτρας, πραγμα αδυνατο γιατι δεν ξερω την κιθαρα, τι πραγματικα δυνατοτητες, περιορισμούς η και πλεονεκτηματα  που μπορει να εχει τεχνικα σε σχεση με τα πληκτρα.

 

Βασιζομαι μονο στο αυτι μου και τη φαντασια μου

 

Μακαρι να μαθω να παιζω μια μερα εστω υποτυπωδως πραγματικη κιθαρα, ισως στο μελλον αν μου το επιτρεψει ο χρονος. Κατα τα 50 ισως......

Ισως και στην άλλη ζωη. Ισως να ημουν κιθαριστας στην προηγουμενη.

 

 

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου