Προς το περιεχόμενο

Nuendo 3 και Key commands


Johnny

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά,

 

Διαπίστωσα ένα πρόβλημα στο Nouendo σε σχέση με τα key commands. Έχω 2 PC και στα 2 φορεμένο το Nuendo 3. Στο 1 PC είχα φτιάξει τα Key commands έτσι όπως τα ήθελα μέχρι που ήρθε η στιγμή να τα περάσω και στο 2ο PC. Διαπίστωσα όμως ότι ενώ μπορείς να κάνεις import τα key settings σου, δεν μπορείς να τα κάνεις export. Επίσης αν πας μέσω του windows explorer και συγκεκριμένα στο folder με τα presets του Nuendo, αυτά δεν φαίνονται. Ενώ όλα αυτά που έχει απο την μάνα του το πρόγραμμά υπάρχουν στο folder αυτό, τα συγκεκριμένα -κι όποια άλλα φτιάχνω- είναι άφαντα. Φυσικά μέσα απο το nuendo τα βλέπω. Επίσης έψαξα μέσω του search engine των windows γι αυτά και πάλι τίποτα. Μιλάμε για το συγκεκριμένο αυτό *.xml file.

 

Προσωπικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλον τρόπο. Αν κάνω εγώ κάτι λάθος, sorry παιδιά. Αν όμως ισχύει ότι όντως δεν μπορείς να τα μεταφέρεις, μου φαίνεται πολύ περίεργο να μην μπορείς να κάνεις κάτι το τόσο πολύ απλό!

 

Johnny.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού έχει κάνει τα shortcuts που θέλεις πατάς το κουμπί για να τα σώσεις ως preset. Το preset αυτό απόθηκεύεται στο C:\Documents and Settings\UserName\Application Data\Steinberg\Nuendo 3\Presets\Key Commands ως xml αρχείο. Το αντιγράφεις και το περνάς στον αντίστοιχο φάκελο του άλλου σου pc. Όταν θα ανοίξεις από το άλλο Nuendo τα key commands, τότε δεν έχει παρά να επιλέξεις το συγκεκριμένο preset. Να ξέρεις πως αυτά τα αρχεία είναι hidden, άρα από τις επιλογές φακέλων του explorer θα πρέπει αυτά τα αρχεία να τα κάνεις visible. Ελπίζω να σου λύσει το πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου