Προς το περιεχόμενο

boss flanger hm vs bf


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξερω ποιες ακριβως ειναι οι διαφορες στο κυκλωμα μεταξυ των δυο, ομως οταν τα ειχα δοκιμασει (και ειμαι κατοχος ενος modded bf2) θυμαμαι οτι το hf μου ακουγονταν πολυ λιγοτερο ζεστο και περισσοτερο πριμαριστο (και οχι με καλο τροπο) σε σχεση με το bf2.

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενδιαφέρον η αποψη σου εμενα παλι απο τον ηχο του απο το youtube μου αρέσει ποιο πολύ το hf στα αυτιά μου το bf πολύ ψηφιακουρα μου ακούγεται, ποιο είναι το καλύτερο στην αγορά αυτή την στιγμή σε λογική τιμή αλλα και να παίζει καλά και στα βρώμικα και σε καθαρά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ποιο είναι το καλύτερο στην αγορά αυτή την στιγμή σε λογική τιμή αλλα και να παίζει καλά και στα βρώμικα και σε καθαρά

Καλύτερο είναι αυτό που θα το ακούσεις και θα σ'αρέσει περισσότερο (και στα βρώμικα και στα καθαρά).

Στο λέω γιατί την έχω πατήσει πολλές φορές αγοράζοντας κάτι σαν καλύτερο και μετά το πουλούσα για να πάρω ένα πολύ φθηνότερο (που όμως μ'άρεσε περισσότερο).

Αυτό που εγώ έχω στο μυαλό μου πχ σαν flanger το βρήκα στο mrx (το micro).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειπες οτι σου ακουγεται ψηφιακουρα, κατι που επ'όυδενι δεν συμβαινει. Παρα ταυτα αν πραγματι σου ακουγεται ψηφιακο σημαινει οτι το πεταλι δεν σου κανει και θα πρεπει να ψαξεις κατι αλλο. Ο HF λογικα θα σου ακουγεται ακομα πιο ψηφιακος καθως το "flange range" του ειναι μετατοπισμενο ακομα πιο πολυ προς τα πριμα (δεν βρισκω αλλο τροπο να στο περιγραψω).

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ οτι βλεπω, το hf-2 και το bf-2 ειναι αναλογικα, το bf-3 ειναι ψηφιακο

 

http://www.talkbass.com/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fi224.photobucket.com%2Falbums%2Fdd82%2Fsillyfabe%2FE808C82B-6459-4E6B-B9D9-B08CF9D2B47D-1814-000001B75F45FF40.jpg&hash=bf065e091bc15801e7d082b73c509ba6

 

Δεν ξερω αν προυπηρξε αναλογικη εκδοση του bf-3. Η boss μετετρεψε στις αρχες του 2000 καποια modulation πεταλια της σε ψηφιακα χωρις να αλλαξει το ονομα (δειτε πχ τα chorus).

 

Προσωπικα αποφευγω τα ψηφιακα modulation. Η διαφορα ειναι αισθητη. Για αναλογικα οικονομικα flanger κοιτα τα MXR και τα EHX (προσοχη, η EHX βγαζει και καποια ψηφιακα flangers οπως το STEREO Electric Mistress). ΕΠισης για οικονομικη λυση κοιτα το ΤΖΟΓΟ φλαντζερ και για λιγο πιο πανω το Mooer ElecLady.

 

Πιο ωραιο φλαντζερ που εχω ειναι το EHX Deluxe Electric Mistress σε πολυ χαμηλα settings. Βεβαια και ενα Small Clone και ενα Palmer chorus που εχω μονταρει σε flanger ειναι εξισου ομορφα - δεν εχουν ομως καθολου feedback (resonance control) κατι το οποιο ομως τα κανει ακομη καλυτερα μιας και στο Electric Mistress Μου το εχω πολυ χαμηλα για να εχει πιο ηπιο ηχο.

 

Αν θες να πας σε ψηφιακο εχεις πληθωρα επιλογων - ασε τ αυτια σου και την τσεπη σου ν αποφασισουν. Για μενα ειναι απο τις σπανιες περιπτωσεις που και τα δυο πανε κατηγορηματικα στο analog αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα και εχουμε ανοιξει αυτο το can of worms 500.000 φορες και το χουμε ξεσκισει, δεν εχει νοημα να το πολυ-συζηταμε :)

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου