Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Kontakt 5.2


JohnnySuede

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα φορουμ...Εγκατεστησα χθες το 5.2 απο Kontakt στο mac και δυστυχως μου αναγνωριζει ολα τα libraries σε Demo μορφη, και καθε 15 λεπτα μου τα απενεργοποιει.. Τι συμβαινει? Στην 5 εκδοση δεν ειχα προβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Επαναφερω το θεμα, καθως προεκυψε κ με εμενα ενα προβλημα και δεν βρηκα κατι κατα την αναζητηση, γενικα, οχι μονο στο noiz.

Κατεβασα λοιπον το kontakt player και το factory selection (τις free εκδοσεις) απο το site της native instruments. Το kontakt σαν stand alone εγκαταστηθηκε και ετρεξε επιτυχως αλλα στο factory selection δεν γινεται καν η εγκατασταση. Στη σελιδα του download αναφερει πως τα 2 αρχεια (exe και iso) πρεπει να ειναι στον ιδιο φακελο και να γινει απλα η εκτελεση του exe . Το exe αρχειο αναλαμβανει το mount του iso και την εκτέλεσή του. Παρολα αυτα οταν γινεται η εκτελεση του exe , σε καποιο σημειο πεταγεται μηνυμα και αναφερει "please run this installer from the original dvd". Και απο αλλο mount software( daemon tools) που δοκιμασα, τα ιδια. Εχει καποιος να προτεινει κατι;  Εστειλα και ενα μηνυμα στην native instruments αλλα ελεγα μηπως μπορουσα να βρω και καποια λυση αποψε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επαναφερω το θεμα, καθως προεκυψε κ με εμενα ενα προβλημα και δεν βρηκα κατι κατα την αναζητηση, γενικα, οχι μονο στο noiz.

Κατεβασα λοιπον το kontakt player και το factory selection (τις free εκδοσεις) απο το site της native instruments. Το kontakt σαν stand alone εγκαταστηθηκε και ετρεξε επιτυχως αλλα στο factory selection δεν γινεται καν η εγκατασταση. Στη σελιδα του download αναφερει πως τα 2 αρχεια (exe και iso) πρεπει να ειναι στον ιδιο φακελο και να γινει απλα η εκτελεση του exe . Το exe αρχειο αναλαμβανει το mount του iso και την εκτέλεσή του. Παρολα αυτα οταν γινεται η εκτελεση του exe , σε καποιο σημειο πεταγεται μηνυμα και αναφερει "please run this installer from the original dvd". Και απο αλλο mount software( daemon tools) που δοκιμασα, τα ιδια. Εχει καποιος να προτεινει κατι;  Εστειλα και ενα μηνυμα στην native instruments αλλα ελεγα μηπως μπορουσα να βρω και καποια λυση αποψε.

 

https://www.native-instruments.com/en/support/knowledge-base/show/912/installer-error-please-run-this-installer-from-the-original-dvd-windows/

 

αυτο το ειδες στο knowledge base της NI?

Mηπως ειναι αυτό το πρόβλημα?

Προτεινει παντως να ξανακατεβασεις απο την αρχη και να κανεις διπλο κλικ μονο στο exe.

Δοκιμασε να ξανακανεις την εγκατάσταση κατεβάζοντας ξανά τα απαραίτητα αρχεία.

 

Δες και το note που εχει απο κατω.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι αυτο δεν το ειδα, ισως γιατι στο forum του site καποιος ειχε το ιδιο θεμα και κανεις δεν μπηκε στον κοπο να τον παραπεμψει εκει, και ετσι δεν εδωσα συνεχεια στο site.Παρολα αυτα ειχα κανει αυτο που ελεγε το knowledge base...κατεβασα ξανα το .exe, μεχρι και restore εκανα ετσι ωστε να απενεργοποιηθουν οι οποιοι drivers ειχαν περασει για το mount και το ξανα εγκατεστησα με καινουριο αρχειο . Θα τα ξανα κατεβασω ολα, αν και το iso ως rom δεν βλεπω το λογο να αλλαζει το περιεχομενο του απο καποιο προγραμμα, οπως προτεινει και η υποσημειωση στο site. Thanks και αν εχω κανα αλλο θεματακι εδω θα μαστε φανταζομαι  8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατι πραματα... το iso εφταιγε τελικα(ή μαλλον εγω που ενδεχομενως να το ανοιξα πρωτα με το daemon tools).Δεν πηγαινε το μυαλο μου οτι δεν πρεπει καν να το ανοιξεις, πρωτη φορα βλεπω τοσο ευεξαπτο iso  :P Δουλεψε κομπλε, ευχαριστω  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου