Προς το περιεχόμενο

Η παρακινητική ιστορία του Per Nilsson.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Moderator

Στο παρακάτω link θα βρείτε την απάντηση του Per Nilsson(metal κιθαρίστας με γνωστότερο έργο στους Scar Symmetry) προς έναν fan του,αναφορικά με το αν έπαψε ποτέ να πιστεύει στον εαυτό του.

 

Εμένα με άγγιξε πολύ πάντως,όχι μόνο γιατί τον εκτιμώ πάρα πολύ ως κιθαρίστα,αλλά και γιατί πέρασε πολλές δυσκολίες για να φτάσει εκεί που έχει φτάσει.

 

Εννοείται πως δεν εφαρμόζουν τα λόγια του μόνο στους metal κιθαρίστες,ή μόνο στους κιθαρίστες.Διαβάστε και θα καταλάβετε! :)

 

http://ask.fm/scarguitar/answer/104944392629

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

εεε καλά... δεν είναι και καμμία απίθανη απάντηση. Ο άνθρωπος πήρε το μακρύτερο στα 23-27 και πολύ σωστά δε πήδηξε από την ακρόπολη: Απλά το έβγαλε απ'το μυαλό του και μετά έβαλε πρόγραμμα.

 

Αν είναι να κρατήσουμε κάτι αυτό είναι το 'απλό "ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ"! Αν το επεκτείνουμε σε κοινωνικό-πολιτικό επίπεδο πάμε σε πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγμτα, και στην espresso επίσης... ;)

 

[/nihylist nikolas]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Ασφαλώς και δεν είπε κάτι ''πρωτότυπο'',απλά μου έκανε εντύπωση που ενώ διέλυσε τα χέρια του και έπρεπε για 4 χρόνια να αφήσει την κιθάρα,ενώ 16-23 είχε κοπιάσει πολύ για να φτάσει σε ένα ''χ'' επίπεδο,τελικά κατάφερε όχι μόνο να επανέλθει,αλλά και να γίνει όνομα στο χώρο του! ;D

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου