Προς το περιεχόμενο

Πεταλιέρα ή πεταλάκια για ακουστική?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Καλώς σας βρήκα! Θέτω το παρακάτω ερώτημα μιας και είμαι σίγουρος πως βασανίζει κι άλλους νέους στον χώρο του live (όπως κι εγώ). Παίζω ΛαΪκά - Έντεχνα και κρητικά σε live σε ως επι το πλείστον μικρά μαγαζιά (μέχρι 100 άτομα) αλλά και σε μεγάλα κατά καιρούς. Μέχρι τώρα χρησιμοποιύσα τα εφέ της κονσόλας σε συνδιασμό με ένα eq πεταλάκι της boss και πλέον θέλω να φτιάξω έναν ήχο της αρεσκείας μου χωρίς να σπαταλάω τόσο πολύ χρόνο πριν από κάθε live για εφέ και τα λοιπά. Σκεφτόμουν αυτό  http://www.thomann.de/gr/boss_rv5_digital_reverb.htm για βάθος και αυτό http://www.thomann.de/gr/art_tube_mp_studio_v3.htm για προενίσχυση και DI .

Μήπως όμως θα με σύμφερε να πάρω μια πεταλιέρα από πλευράς εφέ και για να έχω περισσότερες επιλογές σε αυτά και αν θέλω στο μέλλον να πειραματιστώ με ήχους σε κάποια κομμάτια? Και αν ναι ποιά θα ήταν μια ιδανική για ακουστική?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου