Προς το περιεχόμενο

ηχομόνωση δαπέδου


mesmeros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα

θέλω να ηχομονώσω το δωμάτιο μου όπου κάνουμε τις πρόβες.

έψαξα πολύ εδώ στο φόρουμ και τώρα ήρθε η ώρα να ρωτήσω ότι δεν βρήκα ή δεν κατάλαβα.

Καταρχάς ο χώρος είναι ένα παραλοληλόγραμμο 12.5 τμ.Η οροφή είναι κεκλιμένη και απο ξύλο.Το ύψος ειναι 3.5 μ'ετρα στη μια πλευρά και 2.5 στην άλλη.

Το δωμάτιο βρίσκεται σε 4όροφη πολυκατοικία στον τέταρτο όροφο αλλά ο 3ος είναι δικός μας.

Ο εξοπλισμός είναι φυσικά τύμπανα ένας ενισχυτής κιθάρας 600w rms mosfet και ένας ενισχυτής μπάσου ampeg svt2 pro.(300w λάμπα).

έχω καταλήξει με τον τρόπο που θα φτιάξω το πάτωμα.

Πετροβάμβακας 100kg 5cm πάχος όπου θα ανοίξω τρύπες ώστε να θυλικώσω λάστιχα και πάνω σε αυτά τα λάστιχα θα ακουμπήσω 2 στρώσεις από mdf.

μέχρι στιγμής τα λάστιχα που έχω βρει είναι αρκετά ακριβά για αυτό θα ήθελα να μου προτείνετε διάφορες λύσεις στο θέμα αυτό.Όταν λέω ακριβά εννοώ μόνο 400 ευρώ για τα λάστιχα.Επίσης αν ηχομονώσω μόνο το δάπεδο και όχι τους τοίχους θα αποκοπούν οι χαμηλές συχνότητες στους ορόφους 1 και 2?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για ηχομόνωση δαπέδου και μάλιστα από κτυπογενείς ήχους χρειάζεσαι κατάλληλη τεχνική λύση (σχεδιασμό και υλικά), ψάξτο περισσότερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σχεδιασμός = ΤΙ θα κάνεις για να πετύχεις το ζητούμενο

 

υλικά = τι ΥΛΙΚΑ θα χρησιμοποιήσεις για να υλοποιήσεις το σχεδιασμό

 

 

https://www.google.gr/search?q=%CE%B7%CF%87%CE%BF%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7+%CE%B4%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%B4%CE%BF%CF%85&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=dFfyUrSgN8bO0QXN44CYAQ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φίλε μου αν διαβάσεις προσεκτικότερα το ποστ μου θα δείς οτι αναζητώ λάστιχα που να κάνουν τη δουλειά που ζήτησα δλδ να μπορώ να ακουμπίσω πάνω τους ξύλο mdf.

Άρα πολύ σωστά όπως είπες σχεδίασα και τώρα αναζητώ λάστιχα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ποστ σου το διάβασα προσεκτικά, και σου απάντησα προσπαθώντας να σε πείσω να κοιτάξεις επαγγελματικά σχεδιασμένες λύσεις για την περιπτωσή σου, τώρα αν πιστεύεις πως δεν χρειάζεται να αναθεωρήσεις τίποτε, κι αν δεν θες να μπεις στον κόπο να διαβάσεις τα στοχευμένα για δάπεδο και κτυπογενείς θορύβους πράγματα που βγάζει μια απλή αναζητησούλα στο google (αφού απάντησες τόσο γρήγορα), δεν θα επιμείνω. Καλή τύχη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα... προκειται για μια απο τις δυσκολοτερες δουλειες που γινονται. απαιτουνται εξιδεικευμενα και ακριβα εως πολυ ακριβα υλικα οπως και σχεδιασμος -μελετη κτλ. το λεω αυτο γιατι εχω δει σε επαγγελματικο στουντιο στη θεσ\νικη ενα κομματι 30 επι 30 που ειχαν οι ιδιοκτητες και ειχε παχος περιπου οσο ενα σκαλοπατι . ειχε πολλα και διαφορα υλικα οπως πετροβαμβακας λαστιχα μεμβρανες και δε συμαζευεται. οι κατω οροφοι τι ειναι ? ο επανω απο σενα ? γραφεια διαμερισματα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδω θα βρεις ΟΛΕΣ τις απαντησεις στις ερωτησεις σου ΚΑΙ σε αυτες που ΘΑ σου δημιουργηθουν εφοσον προχωρησεις χωρεις να εχεις κανει καποια στοιχειωδη "μελετη" οπως ανεφερε και ο gdevelek

 

http://www.noiz.gr/index.php?topic=191640.0

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου