Προς το περιεχόμενο

Daft Punk Amp Settings


Pavlos.Sage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους! Έχω έναν Line6 Spider III 15W και θέλω να μου πείτε πάνω κάτω αν ξέρετε τα settings για να πετύχω αυτό το funky ήχο των Daft Punk έστω και λίγο. Ευχαριστώ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ενταξει ρε παιδια, απ'ο,τι βλεπω η κιθαρα του παιδιου εχει τον duncan Jazz στη neck θεση, ο οποιος δεν ειναι κανας μεταλλομαγνητης, ειναι αρκετα καθαρος.. :) Επισης εχει splitting και alder σωμα με maple λαιμο. Δεν ειναι και τοooσο μακρια απο τη stratocaster.

 

Εγω θα σου'λεγα να επιλεξεις τη θεση 4 (μονός neck), ή αν προτιμάς τη 2 (μονός bridge+μονός neck) ή την 5 (humbucker neck), να βαλεις το πιο καθαρο/vintage setting στον ενισχυτη σου και να πειραματιστεις με το eq. Βαζε μπασσα & πριμα και βγαζε μεσσαια μεχρι να βρεις ηχο που να σε ικανοποιει. Για funk πρεπει να σου δινει "κρουστή" αισθηση.

 

Απο κει και περα στη funk ειναι, οπως ειπε κ ο sils, πολυ σημαντικο το feeling και η τεχνικη στο δεξι. Ο ηχος της funk βγαινει σε μεγαλο βαθμο απο αυτη την τεχνική (χαλαρο δεξι, συγχρονισμος, muting με το αριστερο, κτλ). Ψαξε στο youtube για τα βιντεακια του Justin Sandercoe για το πώς να παιξεις funk, ειναι πολυ βοηθητικα και απλα.

 

Ριξε μια ματια και δω

http://www.dawsons.co.uk/blog/how-to-get-nile-rodgers-style-guitar-tone

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου