lock Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά καλή σας μέρα. Σύντομα θα κάνω τη μεγάλη κίνηση και θα βάλω σύνδεση dsl και θα ήθελα τη γνώμη σας για τις συνδέσεις και τις προσφορές που υπάρχουν στην αγορά. Ποιά πιστεύετε είναι η καλύτερη όσον αφορά στο συνδυασμό τιμής και ταχύτητας; Η άμεση βοήθειά σας θα είναι πραγματικά πολύτιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Ανεπιφύλακτα Otenet ADSL 1024 που τρέχει στα 2048 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
XaMeNoS Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Φιλε Lampiri αν κανεις τωρα συνδεση και κανεις μια με ταχυτητα 1024 δεν θα παρεις 2048.Πλεον τις διαφφημησεις βαζουν τις καινουριες ταχυτητες δλδ μετα τον διπλασιασμο... Δες εδώ...Λεει "3 επιλογές ταχύτητας: 768 kbps, 1024 kbps και 2048 kbps" και πριν τις αναβαθμησεις δεν υπηρχε 768 ειναι η 384 που αναβαθμηστικε... Τωρα στο θεμα μας...Δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερη συνδεση καθως π.χ. ο Οτε(otenet) ειναι πολυ σταθερος σαν παροχος αλλα δεν εχει ουτε τις μεγαλυτερες ταχυτητες και δεν εχει και πολυ καλη τηλεφωνικη εξυπηρετηση, η Vivodi,εχω ακουσει(διαβασει) οτι ναι μεν εχει τις καλυτερες ταχυτητες αλλα απο εξυπηρετηση αστα να πανε ασε που για να σε συνδεσουν κανουν απο 20μερες μεχρι και 1,5 μηνα , τωρα η forthnet που εχω εγω τωρα (2048 με 25Ε το μηνα ολα πληρωμενα) εχει την δυνατοτητα ακομα μιας αναβαθμησεις εκτος αυτης που ξεκινησε ο ΟΤΕ επειδη φτιαχνει ιδιοκτητο δυκτιο με οπτικες ινες βεβαια αν δεν μενεις αθηνα θα αργησει να σου ερθει μαλλον ειναι πιο γρηγορος παροχος απο την οτενετ που ειχα πριν αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι σταθερος και υπηρχαν πρωινα(ευτυχως οχι πολλα) που δεν ειχα καθολου συνδεση ή αλλες φορες για παραδειγμα(ευτυχως πολυ λιγες και αυτες) η συνδεση σερνεται λες και εχω 100kbps πραγμα που στην οτενετ δεν συνεβαιναν ή τουλαχιστον οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο.Επισης απο τεχνικη υποστιρηξη η forthnet σκιζει... Και τελος οσο για την HoL εχω ακουσει οτι δεν ειναι καθολου καλη... Για τους αλλους παροχους δεν ξερω τιποτα...Ελπιζω να βοηθησα.. XaMeNoS τα παιρνει ολα ! 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Ανεπιφύλακτα Otenet ADSL 1024 που τρέχει στα 2048 Εξαρταται ΠΟΥ βρισκεται! 8O Αν βρισκεται Αθηνα...ΟΚ! Αν βρισκεται Πατρα π.χ. αστα να πανε...τσαμπα λεφτα! :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Μιλάω πάντα για την δική μου εμπειρία απο την σύδεση που έχω.Μέχρι στιγμής δεν έχω προβλήματα κατεβάζω σταθερα απο 180-208 Kbps εκτός απο μερικές φορές που πέφτουν όλοι μαζί και κατεβάζουν το ίδιο πράγμα και τότε δεν φταίει η συνδεσή μου αλλά η δυνατότητα του server. Και βέβαια μιλάω για την Αθήνα που βρίσκομαι τι παίζει στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν το γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Και βέβαια μιλάω για την Αθήνα που βρίσκομαι τι παίζει στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν το γνωρίζω. Και στην Αθηνα διαφερει απο περιοχη σε περιοχη!Εξαρταται απο το dslam της περιοχης... Στην Πατρα που ειμαι εγω...αγορασα το πακετο με τα 2048mbps...και αρχικα κατεβαζα το ιδιο με την 384 που ειχα πριν 25-30 kbps.. 8O(δεν μιλαω για e-mule και τετοια) Μετα απο παραπαπονα στην OTENET κλπ...μου ειπαν οτι γινοταν αναβαθμιση του dslam της περιοχης και οταν τελειωσουν οι εργασιες θα ηταν ολα ΟΚ! Τελειωσαν οντως οι εργασιες...αλλα εγω δυστυχως δεν εχω κατεβασει ποτε με πανω απο 120-130kbps... :cry: :cry: Υ.Γ.αν θελετε καντε ενα test να δειτε downloading/uploading στο www.speedtest.net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
XaMeNoS Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 .Μέχρι στιγμής δεν έχω προβλήματα κατεβάζω σταθερα απο 180-208 Kbps εκτός απο μερικές φορές που πέφτουν όλοι μαζί και κατεβάζουν το ίδιο πράγμα και τότε δεν φταίει η συνδεσή μου αλλά η δυνατότητα του server. Και εγω αν εχει συμφερουσα προσφορα η οτενετ ισως να επιλεξω αυτην για ISP λογο του οτι ειναι πολυ σταθερη στην ταχυτητα' date=' αλλα 180-208kb/s σιγουρα δεν ειναι και τα καλυτερα δυνατα για μια συνδεση 2mbps...Me 2048kbps θα επρεπε να κατεβαζεις με 256kb/s (2048/8=256) φυσικα για 2mbit συνδεση για την ελλαδα αυτο ειναι απιαστο νουμερο αλλα ενα 230kb/s θα επρεπε να εχει σταθερο max.Το max εννοειται οτι το βλεπουμε και το μετραμε αμα εχει και αυτος που μας δινει το αρχειο το αναλογο upload speed.Εγω,αν δεν κανει τα τρελα της forthnet, σταθερο max εχω 225-240 αλλα υπαρχουν καποιες στιγμες που για αρκετη ωρα κατεβαζω μονο με 16-20 αλλα αυτες ειναι πολυ λιγες... Πηγαινε εδω και κανε το τεστ και θα δεις πως 99% δεν σου βγαζει το 2mbits που θα επρεπε να σου βγαλει αλλα λιγοτερο...Μην το κανεις μονο μια φορα καντο 3-4 για να εισαι σιγουρος... XaMeNoS τα παιρνει ολα ! 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 H Tellas διαφημίζει ταχύτητα 4Mbps. Στέκει τέτοια ταχύτητα για τα ελληνικά δίκτυα; Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oneofthem Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 αυτό που στέκει είναι ότι μας δουλεύουν πάρα πολύ άγρια - sorry κιόλας μέτρησα αρκετά πακέτα ποικιλοτρόπως και πίστεψέ με δε θες να ξέρεις... θέλουν δε θέλουν, θα καταλάβουμε όλοι την δουλειά, θα βάλουμε sky και θα ξεμπερδεύουμε με αυτούς τους ... που έχουμε μπλέξει sorry αλλά είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενες να σε δουλέψει ο άλλος αέρα κοπανιστό μας πουλάνε κανονικά κι ανελέητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lock Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά διακρίνω γενικά μεγάλη απογοήτευση, και αυτό όχι μόνο στο φόρουμ, όσον αφορά στις συνδέσεις. Πάντως με βοηθήσατε αρκετά στο να αποκλείσω κάποιες συνδέσεις και να κλίνω προς κάποιες άλλες. Βασικά έκλινα προς vivodi κυρίως λόγω τιμών αλλά τώρα δεν ξέρω... Πάντως θα χαρώ να δω και άλλες δικές σας εμπειρίες πάνω στο θέμα και σίγουρα θα βοηθηθώ ακόμα περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση