Προς το περιεχόμενο

Millenium Transformer Bundle


Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτο λες?

 

http://www.thomann.de/gr/millenium_transformer_bundle.htm

 

δεν εχω καλη αποψη για τα millenium, ειδικα για τα ηλεκτρονικα. το θεμα ειναι τι θες εσυ ακουστικα ή ηλεκτρονικά τυμμπανα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι αυτη ειναι...ηλεκρονικα θελω...πολλοι λενε ασχημα λογια για τα millenium,το θεμα ειναι με αυτα τα λεφτα αγοραζεις καινουργια millenium η' μεταχειρισμενη επωνυμη?

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γεια χαρα!

εγω εχω αλλαξει αρκετα ηλεκτρονικα τυμπανα αλλα ΔΕΝ ειχα ποτε millenium οποτε εμπειρικα θα σου πω καποια πραγματα.

1ον) για πιο λογο θες αυτα τα ηλεκτρονικα? live? ηχογραφησεις? προβες? εξασκηση?

αν τα θες για εξασκηση και για καμμια προβα ειναι μια χαρα!

 

2ον) τα millenium προιοντα για τα λεφτα τους ειναι αρκετα καλα( μην βιαζεστε να καταδικασετε οι αλλοι,ειπα ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ!!!! ;D ) και μια ferrari αν την συγκρινεις με ενα 

1000αρακι θα βρεις πολλες διαφορες.

 

3ον)οι διαστασεις που εχει το σετ ειναι πολυ αξιολογες. δεν ειναι 6ιντσα και 8ιντσα να κοπανας τις μπαγκετες μεταξυ τους. το προβλημα ειναι στο ταμπουρο που βλεπω εχει τον αισθητηρα στην ακρη οποτε δεν υποστηριζει posisional sensing! αν δεν σε χαλαει αυτο το σετ ειναι o.k.ουτε rubber  ειναι να ακουγεται στο απεναντι τετραγωνο + την χαλια αισθηση.

 

4ον) τωρα απο ηχους?? μιας και δεν την εχω παιξει οτι και να πω θα ειναι ψεμα! το θεμα ειναι οτι μπορεις αν θες να την συνδεσεις με μια καρτα ηχου στο pc  και να εντρυφησεις  σε vst plugin(superior drummer,ezdrummer κτλ).και αν σε χαλασουν οι ηχοι τοσο πολυ πουλας τον εγκεφαλο και αγοραζεις εναν μεταχειρισμενο roland η yamaha η alesis  η 2box και τον κουμπωνεις στο σετ! 8)  λυσεις υπαρχουν.

τσεκαρε και στο tube υπαρχουν πολλα βιντεακια που δειχνουν το σετ. δες ποσο κουνανε τα τομ π.χ. αν ειναι σταθερο το ρακ δηλαδη, ποσο θορυβωδη ειναι τα mesh κτλ.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου