Προς το περιεχόμενο

VOX AC15 hw channel jumpering (??)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Guyz καλησπέρα, παρέλαβα σήμερα το νέο μου ενισχυτή, Vox Ac15 Handwired, και καθώς δεν είχα ποτέ τέτοιου τύπου ενισχυτή, με διαφορετικά inputs, και High/low ανά κανάλι, και επειδή έχω δει να συμβαίνει κυρίως σε παλιούς Marshall, Vox, Fender, αν γίνεται και στον δικό μου.

Υπάρχει πρόβλημα να jumpάρω τα 2 κανάλια του vox μου ώστε να παίζουν ταυτόχρονα; Υπάρχει κάποιος κίνδυνος αν γίνει αυτό;

Είδα λίγο στο νετ, ότι πολύ προτείνουν τη χρήση ενός aby switcher ώστε να στείλω σήμα ταυτόχρονα στα δύο κανάλια, υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία όπως πχ από το low input του channel 1 και στο High input του channel 2 κτλ; Και αν ναι, αν μπορείτε εξηγήστε μου λίγο τη διαδικασία αυτή, όσον αφορά τη μεταφορά του σήματος από την κιθάρα στα δύο κανάλια (πχ κιθάρα στο low input του channel1, jump από το high input στο low input του channel 2 κτλ).

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ab switch θα σε βοηθησει να επιλεγεις το low η το high καναλι χωρις να ξεβιζματωνεις την κιθαρα. Για γεφυρωμα δεν ξερω πως θα το κανεις (υπαρχουν αρκετοι τροποι) αλλα δεν ξερω γιατι να δες κατι τετοιο. Δλδ να παιζουν και τα 2 καναλια ταυτοχρονα? γιατι?

www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά πάτσαρα ένα καλώδιο από το low input του normal channel στο high input του top boost channel, και μπορώ να πω ότι ακούγεται εξαιρετικά. Η κιθάρα κουμπώνει στο high input του normal καναλιού, δεν ξέρω πώς δουλεύει και μεταφέρετε το σήμα, από ότι διάβασα τουλάχιστον δεν υπάρχει θέμα προβλήματος στον ενισχυτή, αλλά το αποτέλεσμα είναι super.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου