Προς το περιεχόμενο

προβλημα engl powerball


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε ολους,

θα ηθελα την βοηθεια σας.

Ενας φιλος που παιζουμε στην ιδια μπαντα εχει τον powerball και τωρα τελευταια εχει ενα θεματακι..

Οταν παιζει ειδικα οταν κανει παυση ακουγεται ενας μυστηριος θορυβος ο οποιος ειναι δυνατος και στην πορεια σιγα σιγα αρχιζει να σβηνει.Φυσικα αυτο γινεται αντιληπτο στο αυτι σε καθε παυση.Το πηγε σε καποιον ο οποιος ασχολειται με hi end  hi fi εδω στην Αλεξανδρουπολη και ο τυπος τσεκαρε τις λαμπες και το μηχανημα και ειπε οτι ειναι οκ.Δυστυχως δεν υπαρχει καποιος ο οποιος ασχολειται με ενισχυτες ηλ.κιθαρας.

Οι λαμπες ειναι μαμα ,το μηχανημα ειναι 5 χρονων αλλα εχει παιξει το πολυ 6 μηνες.

Το πιο σωστο ειναι να βαλουμε αλλες λαμπες και να ρυθμιστει το bias...

Αυτο που με απασχολει ειναι οτι ο θορυβος ακουγεται μεσα στο μηχανημα.Το ξεβρακωσαμε και σφιξαμε οτι βιδα υπηρχε.Τιποτα παλι τα ιδια.Εαν ειχανε προβλημα οι λαμπες θα μικροφωνιζε και θα επεφτε η αποδοση πραγμα το οποιο δεν συμβαινει.Ακουγεται σαν να ειναι κατι ξεβιδωμενο-σπασμενο και μεταφερεται στην καμπινα..Να ειναι καποιο ρελε;;;

Εαν μπορει καποιος να βοηθησει θα ηταν σεβαστο.

Ευχαριστω.

 

metal και φραπε!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν αυτο ειναι σαν βρασιμο στο εσωτερικο μερος του tranformer ειναι ενδεχωμενως λογω του γεγονοτος οτι πολλες φορες δεν εχουν κερωσει καλα το εσωτερικο laquer του tranformer... Με αλλα λογια στα παπακια σας...  Σε πρωτη φαση ομως καντε και μια αλλαγη λαμπωνε... Μετα απο τοσα χρονια καλο θα ηταν !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν αυτο ειναι σαν βρασιμο στο εσωτερικο μερος του tranformer ειναι ενδεχωμενως λογω του γεγονοτος οτι πολλες φορες δεν εχουν κερωσει καλα το εσωτερικο laquer του tranformer... Με αλλα λογια στα παπακια σας...  Σε πρωτη φαση ομως καντε και μια αλλαγη λαμπωνε... Μετα απο τοσα χρονια καλο θα ηταν !!!

Γεια σου Αρη,

οτι θα αλλαξουμε λαμπες ειναι το μονο σιγουρο..

Παρομοιο θορυβο μου εκανε σε ενα παλιο boogie που ειχα ετσι εβγαλα τα "σιδερακια" που εχουνε οι βασεις απο τις λαμπες.Οταν τις εβγαλα ειχε στρωσει.

Τι να πω..Εαν τις αλλαξουμε και συνεχιζει να το κανει θα δουμε τι θα κανουμε.

Thanks.

 

metal και φραπε!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου