Προς το περιεχόμενο

Ηχομονωση και εγω....


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα!ειμαι φρεσκο μελος,μολις γραφτηκα.μολις εχς μετακομισει και θελω να ηχομονωσω εσωτερικη πορτα (διπλη με τζαμι)με την μεθοδο αυγοθηκων για λογους ευνοητους(στο διπλανο δωματιο μενει ο αδερφος μου και ειμαστε φοιτητες..... 8) ) δεν ξερω τπτ γι αυτο και θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας,ειτε με καποιο λινκ σε αντιστοιχο σαιτ,ειτε με προτασεις απο ατομα που το κατεχουν!!!

βασικα θελω κατι σαν οδηγιες κατασκευης,τι υλικα θα χρειαστω κλπ

 

ΥΓ: δεν θελω να κανω ζημιες στο σπιτι,οποτε καθε προταση για κολλες στην πορτα κλπ δεν ειναι απλα βιωσιμες!

 

plz HELP!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλώς όρισες maldini.

αν ψάξεις μέσα στο forum του recording θα βρείς πολλές χρήσιμες πληροφορίες και θα δεις τι θα σε βοηθήσει περισσότερο ως προς υλικά και κατασκευές. Πάντως το βλέπω λίγο δύσκολο σε σχέση με τους περιορισμούς με κόλλα και τα σχετικά, μια πρώτη κίνηση θα μπορούσες να βάλεις μια πολύ χοντρή κουρτίνα και να δημιουργεί πολές ζάρες και να προσπαθήσεις να βάλεις στις χαραμάδες τις πόρτας μονοτικά φιλέτα που έχουν για τον αέρα, αυτά είναι τα πιο απλά, από εκεί και ύστερα αν δεν σε ικανοποιουν αυτα θα πρέπει να μπεις στην διαδικασία κατασκευής, διάβασε μέσα στο forum kαι αν υπάρχει πρόβλημα πάλι εδώ είμαστε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου