Προς το περιεχόμενο

manosXVIII - Νέο τραγούδι....


manosXVIII

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπέροχο φίλε μου, ίσως λίγο προς το τέλος η φωνή σπάει, αλλά είναι πταίσμα και ίσως τελικά να συμμετέχει στο σπαρακτικό πνεύμα του τραγουδιού.

Για βάλε και τπτ άλλο αν έχεις γιατί ακούγεσαι ενδιαφέρον τραγουδοποιός και πες μας αν θες πως γράφτηκε, γιατί και το ηχητικό αποτέλεσμα, είναι ενδιαφέρον και όμορφο.

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όμορφο. Έξυπνη ενορχήστρωση που όμως νομίζω ήθελε μετά το σόλο κάτι διαφορετικό από τα επιτυχημένα κατά τα άλλα έγχορδα.

Η φωνή μου θύμισε Demis Roussos. Kαι φυσικά νομίζω ότι είναι καλύτερο να προσπαθήσεις να χτυπήσεις μια νότα που μπορεί και να μην έχεις παρά να λουφάξεις μετρημένα.

 

 

ο χρόνος αρκετός 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χαίρομαι που σας άρεσε…. Μια ειλικρινή καλή κουβέντα είναι πάντα ένα στήριγμα… @samy paraga δυστυχώς ή ευτυχώς η μουσική πια είναι χόμπι και το υλικό περιορίζεται σε κάνα δύο ακόμα κομμάτια που είναι ανεβασμένα στον ίδιο λογαριασμό που είναι και αυτό… όσο για την παραγωγή τα μόνα φυσικά όργανα είναι η κιθάρα και το μπάσο καρφωμένα πάνω σε μία konnekt 6 και τα εφέ όλα είναι από plug-ins… τα υπόλοιπα είναι όλα vst…

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου