Προς το περιεχόμενο

Retubing σε Mesa Boogie 50/50 & Triaxis


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολο το forum!Θα ηθελα λιγο την βοηθεια σας,ρε παιδια,οσο αφορα την αλλαγη σε λαμπες για τα Mesa Boogie 50/50 power amp & Triaxis.Η λαμπες ειναι αρκετο καιρο χρησιμοποιημενες και θελω να μπω στην διαδικασια να τις αλλαξω,αλλα σε μια ερευνα που εκανα στο διαδυκτιο εχω μπερδευτει,καθως η επιλογες ειναι πολλες.Επισης,διαβασα οτι οσο αφορα το Triaxis,καθε λαμπα αντιστοιχει σε διαφορετικο mode.Ειναι εφικτο να βαλω διαφορετικη λαμπα σε καθε θεση,αναλογα με το τι κανει το συγκεκριμενο mode?Θα εκτιμουσα πολυ την συμβουλη οποιου μπορεσει να μοιραστει καποια πειρα ή παρομοια περιπτωση σε τετοιο θεμα.Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας! :)

Υ.Γ. παιζω σε μπαντα που παιζουμε κυριως covers απο ολα τα ειδη της rock π.χ Queen,Toto,Bad company,70's,Kiss,Bon Jovi,Metallica,οποτε οι ηχοι ειναι πολλοι και διαφορετικοι αναλογα με το κομματι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου