Προς το περιεχόμενο

The loner + We will rock you απ'την μπαντα μου


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνολικά ήταν ωραία και τα δύο κλιπ.  :)

 

Στο Loner σαν να ήταν λίγο αγχωμένος ο κιθαρίστας. Αρκετά bend ήταν λιγάκι εκτός τόνου. Επίσης μετά τη μέση του κομματιού έγιναν και αρκετά λαθάκια.

 

Στο We Will Rock You ο κιθαρίστας τα πήγε πολύ καλά εν αντιθέσει με τον τραγουδιστή ο οποίος είχε πολύ δύσκολο έργο. Είναι πολύ απαιτητικό το τραγούδι και τον ζόρισε, με αποτέλεσμα να μην αποδοθεί πολύ καλά.

 

Σε συνθήκες live όμως καταλαβαίνω ότι υπάρχει άγχος και τέτοια λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα. Επίσης μπορεί να με ξεγελάει και ο ήχος του βίντεο που δεν είναι και ο καλύτερος.  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρίς παρεξήγηση, Κουφή Λεοπάρδαλη, μήπως χρειάζεστε λίγες περισσότερες πρόβες; Ό κιθαρίστας στο Loner έπεφτε, πολύ συχνά, σε "παραπτώματα", όπως και ο τραγουδιστής στο Rock you. Για τους άλλους μουσικούς δεν εκφέρω γνώμη γιατί ο ήχος είναι  άθλιος.    Edit: με πρόλαβε ο Geodimitri ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To Loner το παίζατε 10 bpm παραπάνω από ό,τι είναι κανονικά. Είναι τεράστια διαφορά για το τέμπο του κομματιού. Επίσης ο κιθαρίστας έχει τη λανθασμένη εντύπωση ότι μπορεί να βελτιώσει το συγκεκριμένο κομμάτι με αυτοσχεδιασμούς. Δεν ισχύει. Αν δεν είσαι ο Gary Moore.

 

Το We Will Rock You ο τραγουδιστής το διάβαζε - και πάλι λάθος είπε τους στίχους... WT...;

 

Νομίζω ότι είστε τυχεροί που έχει τόσο κακό ήχο το βίντεο. Αν ακούγαμε καλά τι γίνεται, τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Επίσης ο κιθαρίστας έχει τη λανθασμένη εντύπωση ότι μπορεί να βελτιώσει το συγκεκριμένο κομμάτι με αυτοσχεδιασμούς. Δεν ισχύει. Αν δεν είσαι ο Gary Moore.

 

Ο Andy μια χαρά τα πάει στους αυτοσχεδιασμούς πάντως,ειδικά σε αυτό το Θρυλικό κομμάτι.

 

(3.55 έως το τέλος,1.44-1.50)

 

Στα υπόλοιπα συμφωνώ,χρειάζονται περισσότερη δουλειά τέτοια κομμάτια! :)

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  Μιας και μπηκα στην διαδικασια και τα ακουσα τα κλιπ ας σχολιασω.Φιλε δυστηχως δεν μου αρεσατε καθολου.Σιγουρα ο ηχος δεν βοηθαει αλλα και η εικονα ,μια μπαντα μεσα στην αναλογια απο δω και κει δεν ειναι αυτο που εχω στο μυαλο μου για ροκ μπαντα.Νομιζω θελετε δουλιτσα.Αυτα.

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου