Προς το περιεχόμενο

Αγορα Ενισχυτή


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για σας θέλω να πάρω τον πρώτο μου ενισχυτή μαζί με τη κιθάρα. ξέρω ότι ο ενισχυτής είναι πολύ σημαντικός για τον ήχο που 8 βγάζω. Θα ήθελα πολύ ν μου προτείνετε ενισχυτή το πολύ 500 με 600 ευρώ. Θα προτιμούσα ο ενισχυτής να είναι Marshal. Θέλω να παίξω hard rock, heavy metal glam metal μουσική κυρίως 80ς αλλά όχι μόνο. απαντήστε παρακαλώ γτ θα ήθελα μες στη βδομάδα ν αγόραζα. Ευχαριστώ πολύ.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε Marshall λαμπάτο, δε νομίζω οτι μπορείς να πάρεις κάτι που να αξίζει και να μείνεις χαμηλά σε budget. Άλλωστε οτι πληρώνεις, παίρνεις.

 

Θα σου πρότεινα να ρίχνεις και μια ματιά στις αγγελίες του noiz, όπου συχνά πετυχαίνεις αξιόλογες περιπτώσεις.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχει στις αγγελίες  combo marshall...στα χρηματα που ζητας...δεν ξεκινάς να πας να τους ακουσεις ? (αν είναι κοντά σου). Επισεις καλη λυση αν μαζευεσ λιγα ευροπουλα παραπανω να πας σε jvm205 κεφαλη με καμπινουλα....εμφανίζονται συχνα στις αγγελίες....αντε και καλό ψαξιμο και προπάντων ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΣ!!!! Ακου οσα μπορεις περισσότερα....κανε παυση να φευγει ο ενθουσιασμος και μετα κρινε και αγόρασε.....

moody...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κανονικά θα σου έλεγα πρώτα να κοιτάξεις μόνο για μεταχειρισμένο και όχι καινούριο, αλλιώς να πάρεις σβάρνα τα μαγαζιά με την κιθάρα σου όταν την πάρεις αλλά απ'ότι καταλαβαίνω υπάρχει θέμα με το χρόνο και δεν έχουμε όλοι την δυνατότητα το κάνουμε αυτό.

 

Οι προτάσεις μου με βάση την κοινή λογική και όχι την εμπειρία από πρώτο χέρι με τους ενισχυτές (οπότε κρίνεις αναλόγως).

 

Κατά τη γνώμη μου είτε λαμπάτο είτε modelling πάρεις θα είσαι οκ. Πιο απλά όμως είναι με το λαμπάτο, οπότε ξεκινάω εκεί. Μετά από πρόχειρο ψάξιμο στον Τόμαν, ξεχώρισα τον Peavey 6505+ και τον Ibanez IL15:

 

http://www.thomann.de/gr/peavey_6505_plus_112_combo.htm

http://www.thomann.de/gr/ibanez_il15.htm

 

Για τον 6505+ θα βρεις πολύ καλά σχόλια με ένα πρόχειρο ψάξιμο.

Δες και αυτό το βιντεάκι από συμφορουμίτη και τα υπόλοιπα που έχουν ποστάρει:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=192869.0

 

Ο Ibanez είναι απλά μια δεύτερη λύση στα μισά κιλά, σε περίπτωση που σου πέφτουν υπερβολικά πολλά τα 30 κιλά του Peavey.

 

Με τα λεφτά που μένουν μπορείς να πάρεις και τουλάχιστον ένα πετάλι. Μια πρόταση όλα-σε-ένα για να αποκτήσεις κάποια εμπειρία με πολλά πετάλια χωρίς να δώσεις πολλά είναι το Line6 M5:

 

http://www.thomann.de/gr/line6_m5.htm

 

αλλιώς παίρνεις κατά τη γνώμη μου κάποια κλασικά, π.χ. ένα tubescreamer, ένα delay, ένα EQ, ένα compressor...μπορείς να πάρεις και κάποιο οικονομικό πολυεφέ  ;)

 

 

 

Σημείωση: όταν τα παιδιά παραπάνω προτείνουν JCM800 (και καλά κάνουν) εννοείται ΣΥΝ ΠΕΤΑΛΙΑ, αλλά ούτως ή άλλως ξεφεύγει πολύ σε χρήμα...

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί δεν δοκιμάζεις αυτό - που είναι όλα σε ένα;

http://www.thomann.de/gr/blackstar_id60_tvp.htm

 

μαζί και με την πεταλιέρα του είσαι εντός του budget σου και έχεις τελειώσει κι από το θέμα ενισχυτής, πετάλια, αλλαγή ήχων σε πρόβα/live:

http://www.thomann.de/gr/blackstar_foot_controller_fs_10.htm

 

Εγώ είχα και ενισχυτές και πετάλια αυτής της εταιρίας και είναι εξαιρετικά, ενώ η συγκεκριμένη σειρά παίρνει και διθυραμβικές κριτικές διεθνώς, αξίζει να τις ψάξεις, ενώ τον ακούς εύκολα και στον εδώ αντιπρόσωπο.

 

Δεν έχει βέβαια το επιθυμητό ταμπελάκι, αλλά ο ήχος που ονειρευόμαστε από ενισχυτές με αυτό είναι σε άλλο επίπεδο από πλευράς χρημάτων και εντάσεων που θα χρειαστούν...

Hot Dog .......................

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω επιμενω στον Jet city JCA22h. Μεχρι και τα 1000 ευρω δεν πιστευω οτι υπαρχει καλυτερος ενισχυτης για metal. Βεβαια εξαρταται και απο τι εχεις στο μυαλο σου σαν μεταλ ηχο!

Ο JCA22h εχει ατελειωτο γκαζι, χωρις πολυ κομπρεσσαρισμα και τρομερο definition ακομα και σε ακορντα τερμα γκαζι!

Εχει πολυ καλο loop. 2 καναλια crunch/overdrive (καθαρο θα παιξει στο σπιτι. Οχι με ντραμερ) πολυ δυνατα βγαζουν ανετα live με ντραμερ. Τον ειχα δοκιμασει με την matched καμπινα του που φοραει 2 eminence 12". Με v30 αποκταει λιγο παραπανω headroom.

Το μονο που μπορει να χρειαστεις αν θες σφιξημο στα γκαζια ειναι ενα joyo vintage overdrive.

www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου