Προς το περιεχόμενο

Home Ηχογράφηση με Line6 x3 Live (Dry και Non Dry σήμα)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρεται φίλοι! Ελπίζω να σας βρίσκω καλά! Λοιπόν... θα ήθελα τα φώτα σας, για το πως να ηχογραφήσω -ελέω οικονομίας- τα έγχορδα μέσω της Line6 x3 Live. Ποια θα πρέπει να είναι η συνδεσμολογία των οργάνων μέσω του πολυεφέ και οι επιλογές στο daw (έχω cubase 5 και mixcraft 6 για πιο ελαφρύ software) ώστε να πάρω ταυτόχρονα -σε 2 προφανώς κανάλια- το dry και το εφεδιασμένο σήμα της ηλεκτρικής κιθάρας και αντίστοιχα του μπάσου. Η κάρτα ήχου είναι η on board με το κλασικό line in jack. Πρακτικά το dry ( το unplugged δεν είναι σαν να λέμε; ) σήμα δεν αντιλαμβάνομαι από που θα βγεί ταυτόχρονα. Μέσω του usb; Συνδέω και το usb στην ηχογράφηση; Ευχαριστώ προκαταβολικά, ότι άλλο χρειάζεται για διευκρίνηση ρωτήστε με. Παραθέτω και φώτο με την πίσω όψη των υποδοχών της πεταλιέρας.

http://medias.audiofanzine.com/images/normal/line-6-pod-x3-live-361000.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Gearbox-Screenshot.jpg

 

Aντίστοιχα θα φαίνεται και στο pod farm φαντάζομαι.

 

Τα κανάλια 1-2 είναι τα wet, ενώ τα 3-4 dry. Στο πρόγραμμα ηχογράφησής σου, θα ανοίξεις 2 κανάλια. Αν δεν έχεις stereo εφφέ, το ένα θα το ρυθμίσεις ως mono κανάλι να παίρνει ήχο από το 1 του gearbox/pod farm, και το άλλο mono κανάλι από το 3 πχ. Αν έχεις stereo εφφέ, θα ανοίξεις 2 stereo κανάλια, που θα παίρνουν από το 1-2 και 3-4 του gearbox/pod farm αντίστοιχα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου