Προς το περιεχόμενο

Freddie Mercury. Πέθανε σαν σήμερα πριν 23 χρόνια.


26hint

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποιο ειναι το θεμα ακριβως? Οτι πεθανε ο Mercury πριν 23 χρονια? Και τι ακριβως θελεις να γραψουμε, που δεν εχει γραφτει αυτα τα 23 χρονια? Και γιατι ειναι θεμα τα 23 χρονια απο τον θανατο του? Γιατι οχι τα 20 ή τα 25 χρονια?

Aς γραψουμε για τις μαλάκιες που γραφει ο Τζονι καλυτερα ρε καταρακτη,τι λες παω στοιχημα οτι κατι θα εχεις να πεις.

 Τι λογικη ειναι αυτη ρε φιλε.Ειδα το θεμα ειχα κατι να πω το ειπα.Εσυ τι μας λες τωρα δηλ με τοσο στομφο και στυλ ξερολεξ.Εγω δεν ξερω τι εχουν πει τοσα χρονια για τους Queen και ισως απο δω να μαθαινα κανα δυο πραγματα.Ειναι τοσο κακο αυτο?Εσενα τι σε κοφτει και σε πειραζει.

 Και γιατι τωρα ολοι εδω οι κοκορες μαζευτηκαμε για να γαμησουμε το θρεντ του παληκαριου .δεν το καταλαβα.Για να την πειτε ολοι στο Τζονι μουνακια.Ξες ομως.

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 34
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Η ονειρική φωνή του Φρέντι. Θυμάμαι αυτό το τραγούδι το ακούγαμε με τα ξαδελφάκια μου μικροί (10-12 χρονών το 1980) όταν φτιάξαμε το πρώτο μας συγκρότημα και θέλαμε να μοιάσουμε στους Beatles. Οι γονείς μας είχαν κερδίσει το δίσκο σε κάποια λοταρία, αν θυμάμαι καλά, μαζί με έναν ακόμη δίσκο (Neil Diamond).

Δεν είχαμε ιδέα τότε ότι αυτό που ακούγεται σαν βιολί ήταν κιθάρα, και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε αν είναι κορίτσι αυτή που τραγουδάει. Κατά κάποια έννοια, αυτό το κομμάτι μας καθόρισε μουσικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προσπαθούσαμε να καταλάβουμε αν είναι κορίτσι αυτή που τραγουδάει. Κατά κάποια έννοια, αυτό το κομμάτι μας καθόρισε..............μουσικά
Sorry, αλλά δεν μπόρεσα να μην τρολάρω ;D ;D ;D ;D
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

From this..

Τι κομματαρα Tamtam το stone cold crazy,το αγαπημενο μου απο το sheer...

 

Τα αποκατω ειναι απο τα αγαπημενα μου Queen(μου αρεσαν πολυ τα χαρντροκια τους).

Οσο για τον Μερκουρη τι να πει κανεις,μεγας!!

 

 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Cigarett13, δεν προσβάλλομαι. Εχει και πιο female songs. Αλλά το Take My Breath Away είναι αριστούργημα γιατί δεν έχει καθόλου θεατράλε επιτήδευση όπως άλλα.

Αυτό το έχεις υπόψη σου ας πούμε;

(Νο wonder who was the real "Queen") ;)

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό το έχεις υπόψη σου ας πούμε;
Tamtam, οι Queen (μαζί με τους Floyd και τον Young) είναι από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες, οπότε...ναί! Να φανταστείς μου αρέσει ακόμα και αυτό......
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπόν, τώρα που ανάφερες το Dragon Attack (το ριφ είναι κίλερ), θυμάμαι πως όταν βγήκε το άλμπουμ τους The Game (από εκεί είναι αυτό), με κομμάτια όπως το Dragon Attack, Don;t Try Suicide και Another Bites The Dust, σχεδόν τους ξεγράψαμε οι ροκάδες - γαμώ το μυαλό μας δηλαδή. Ξέρεις στη φάση που ακούγαμε ακόμη ορκισμένα Skynyrd και Zeppelin, μας κακοφάνηκε που οι Queen χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά synths.

Έκαναν τον ήχο πιο μπιτάτο, τα φριχτά 80s έπαιρναν κεφάλι, o Βowie "Lets Dance" και σκατά στα μούτρα τους. Οι δίσκοι τους το 76 και 75, (ό μαύρος και ο άσπρος δηλαδή) ήταν τόσο απίστευτοι ηχητικά, που το συγκρότημα θεωρούσε απαραίτητο να αναφέρει στα εσώφυλλα ότι "δεν έχουν χρησιμοποιηθεί συνθεζάιζερ", τόσο τρελές παραγωγές είχαν. Ο Μπράιαν έπαιζε άρπα, μπαντσο, κιθάρες απίστευτες, όλοι έπαιζαν και κάποιο έξτρα όργανο, πλήκτρα, κιθάρα, και ξαφνικά έβαζαν σύνθια; Τα είχαμε πάρει κρανία και βιαστήκαμε να πούμε ότι είναι ξεγραμμένοι. Πόσο λάθος κάναμε. Μπορεί να μην είναι του Freddie αλλά του Brian May το παρακάτω κομμάτι, αλλά είναι από τα αγαπημένα μου από το The Game. Η τελειότητα βρίσκεται στις λεπτομέρειες - το fade out του κομματιού υπογραμμίζεται από μια εξαιρετική μπασιά...

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πινκ Φλόυντ, Νιλ Γιανγκ, Κουίν . 3 στα 3 ρε μαν. μεγάλες αγάπες, δισκογραφία, τα πάντα όλα. Αν ήμουν στην Ελλάδα θα σου πρότεινα να κάνουμε μπάντα. Τι όργανο παίζεις; Αστο, είδα :)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου