Προς το περιεχόμενο

Gary Moore Still got the blues cover


vasilisgeo72

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτη την φορά μονο με τον blackstrar και ενα joyo delay... και απο εδω και περα ψηφιακουρα τελος ...Ελπιζω να σας αρεσει  ;)

 

https://www.youtube.com/watch?v=jqANX-GcPmQ&feature=youtu.be

i love my stratogibsontele

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλύτερος από λίγο παλαιότερα...... ;)  Καλύτερο βιμπράτο, σηκώματα και περισσότερη άνεση στην ταστιέρα. Δουλειά, βέβαια, θέλεις ακόμα και είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζεις αυτό. Όσο για ορισμένα bends και μερικά άχρονα περάσματα δεν λένε και πολλά και εάν έγραψες κατευθείαν με την κάμερα δικαιολογούνται (προσωπικά κομπλάρω). Την άλλη φορά τα μέρη με vocals τραγούδησέ τα 8)  Ό ήχος (αν εξαιρέσουμε το κάμποσο delay) πολύ ωραίος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ καλύτερος από λίγο παλαιότερα...... ;)  Καλύτερο βιμπράτο, σηκώματα και περισσότερη άνεση στην ταστιέρα. Δουλειά, βέβαια, θέλεις ακόμα και είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζεις αυτό. Όσο για ορισμένα bends και μερικά άχρονα περάσματα δεν λένε και πολλά και εάν έγραψες κατευθείαν με την κάμερα δικαιολογούνται (προσωπικά κομπλάρω). Την άλλη φορά τα μέρη με vocals τραγούδησέ τα 8)   Ό ήχος (αν εξαιρέσουμε το κάμποσο delay) πολύ ωραίος!

Παντα τα σχολια σου πιανουν τοπο... και προσπαθω καθε φορα να ειμαι καλυτερος.Απευθειας ειναι εαν το εκανα κομματι κομματι θα ηταν καλυτερο αλλα το θεμα ειναι να το παιξω ατοφιο εαν και εγω κομπλαρο....Σ ευχαριστω και προσπαθω να γινω καλυτερος...θυμησου πως ..αρχισα... :)

i love my stratogibsontele

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω ότι ο Φώτης με κάλυψε πλήρως με το σχόλιό του!

Μπράβο κι από μένα Βασίλη για την πρόοδό σου! :)

Ευχαριστω Δημητρη :)

i love my stratogibsontele

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου