Προς το περιεχόμενο

Retouch σε (δυσκολο χρωμα) σωμα Precision


petersp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα συμφορουμιτες! Απεκτησα μετα απο ανταλλαγη με τον εκλεκτο συμφορουμιτη κ φιλο Audiokostas ενα σωμα Precision σε ενα πανεμορφο χρωμα Midnight Wine. Επειδη η ολη συναρμολογηση παει πολυ καλα και smoothly ομορφα μπηκα στην πριζα να φτιαξω το σωμα, το οποιο απο πολυ παλαιοτερα εχει μια επιδιορθωση κατω στην γεφυρα η οποια δεν ειναι και οτι καλυτερο. Πρεπει να εχει γινει σε βαφεα αυτοκινητων, το χρωμα δεν ειναι εντελως ιδιο και εχει βγαλει και κατι σπασιματα - τα οποια μπορει να εγιναν μετα την επιδιορθωση αλλα με ανησυχουν μηπως ξεκολλησει η μπογια. Βρηκα αυτο: http://reranchstore.stores.yahoo.net/midnightwine.html αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα γινει σωστα και δεν ξερω τι προεργασια χρειαζεται (τριψιμο, ασταρι κλπ). Σκεφτομουν παλι να παω σε χρωματα αυτοκινητων μηπως βρουν καλυτερο χρωμα, αλλα παλι θα γινει καλυτερο? Ή τζαμπα το τρεξιμο και τα εξοδα... Για πειτε καμια γνωμη guys!

DSC_0275.thumb.JPG.3a110e9aed17e1115e1dbc98d28c5d9f.JPG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα, φαινεται πως το χρωμα που εχει το σωμα δεν ειναι ενα απλο μεταλικο αλλα μαλλον εχει και διαφορες αλλες προσμιξεις που το κανουν pearl colour, πιθανο ακομα να ειναι και απο σειρα brillante που σημαινει δυο και τρεις διαφορετικες επιστρωσεις. Σ' αυτες τις περιπτωσεις αυτοι που ταιριαζουν χρωματα στα μαγαζια αυτοκινητων...Σηκωνουν τα χερια. Αυτου του τυπου χρωματα μπαλωνονται πολυ δυσκολα, μαλλον δεν μπαλωνονται, εννοω οτι το μπαλωμα φαινεται με την πρωτη. Βεβαια στην περιπτωση σου θα μπορουσαν να εχουν ταιριαξει καλυτερα το χρωμα, γιατι δεν εχει καμμια σχεση. Για το κρακελαρισμα νομιζω πως δεν φταιει το χρωμα, αλλα κατι που ξεκιναει απ' το strap holder. Aν δεν γνωριζεις υλικα, τεχνικες κλπ, καλυτερα αφησε το οπως ειναι, πας για μεγαλυτερη ζημια.

Guitar playing is a serious matter

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω ξεχνάς τη διόρθωση και πας σε πλήρες φινίρισμα.

Προφανώς δεν έκατσε καλά το χρώμα του φαναρτζή και έσπασε με το σφίξιμο του strap holder.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οντως ειναι δυσκολο χρωμα, απ οσα βρηκα στο διαδικτυο εχει αλλο χρωμα σαν βαση και αλλο χρωμα top. Δυσκολο να γινει και κατεληξα να το αφησω ως εχει. Απο κοντα παντως δεν φαινεται τοσο εντονα οσο στην photo, πιο πολυ με ενοχλουν τα cracks παρα το λαθος χρωμα. Anyway, συνεχιζεται το project εν αναμονη του μπρατσου. Το σωμα ειναι ετοιμο, παρτε και το απαραιτητο porn:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου