Προς το περιεχόμενο

Κοντραφουρης -Σαμαρας-Τρανταλιδης!!Live


pericles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tην Τεταρτη που μας περασε (17-12-2014) μετα απο ειδικη προσκληση των 2 φιλων μου Γιωργηδων Κοντρα &Τραντου πηγα και τους ακουσα στο Κελλαρι ενα υπογειο μαγαζι στο Θησειο!!Το αποτελεσμα ηταν οτι ακουσα καλοπαιγμενη jazz απο τους τρεις παικταραδες και συναμα επεσε και το αναλογο γελιο !!Το τριο πραγματικα σκιζει !!Εκεινος που μου εκανε εντυπωση δε ηταν ο Γιωργος Τρανταλιδης που με ενα μικρο gabriel σετ 16αρα κασα ,10 &14 τομ εβγαλε ολη την ομορφια του παιξιματος του !!Δυνατος (ροκ ηχος θα ελεγα) ηχος που βοηθησε να ακουστουν καθαρα τα 100% rock fills του Γιωργου!!Ειναι μεγαλος παιχτης και συνθετης jazz αλλα το rock παιξιμο το εχει βαθια ριζωμενο μεσα του!!Οι αλλο δυο Σαμαρας και Κοντραφουρης επισης χωσανε ωραια πραγματα!!Φοβεροι και οι τρεις!!

Αξιζει τον κοπο να τους δειτε /ακουσετε οπου τους πετυχετε! ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Εδω ειναι σε αλλο live καλοκαιρινο!!Οπου παιζουν σε διασκευη ενα του Buddy Miles (them changes ) που το ειχε ηχoγραφησει με τους band of Gypsys (Hendrix-Cox-Miles)!!

Oταν εισαι παικταρας κανεις και ωραιες διασκευες!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου