Thanoszin Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2014 Μπορεις να βαλεις μια φωτο απο το κυκλωμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Δημήτρης_Β Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2014 Το κύκλωμα του σχεδιαγράμματος που χρησιμοποίησα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2014 Ναι. Καθως και οι μαγνητες πρεπει να εχουν (4 καλωδια?) Πως τα συνδεεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Δημήτρης_Β Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2015 https://bareknucklepickups.co.uk/main/downloads/schematics/general/humbuckers/2_hum__2_vol__2_push_pull_tone_coilsplit__3_way_toggle.pdf Αυτό το σχεδιάγραμμα χρησιμοποίησα. Οι μαγνήτες μου έχουν 4 καλωδιάκια ίδιου χρώματος με αυτά στο σχεδιάγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2015 https://bareknucklepickups.co.uk/main/downloads/schematics/general/humbuckers/2_hum__2_vol__2_push_pull_tone_coilsplit__3_way_toggle.pdf Αυτό το σχεδιάγραμμα χρησιμοποίησα. Οι μαγνήτες μου έχουν 4 καλωδιάκια ίδιου χρώματος με αυτά στο σχεδιάγραμμα. Iδια χρώματα έχουν....συμβολίζουν τα ίδια όμως?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2015 Iδια χρώματα έχουν....συμβολίζουν τα ίδια όμως?? Χρονια πολλα! Δες τι λεει εδω ο προλαλήσας! Αλλα χρωματα εχει ο καθε κατασκευαστης!!!! Άλλα ο sd άλλα ο dimarzio και παει λεγοντας. Βρες σχεδιαγραμμα γιβσονικό και καθαρισες. Προσεξε και τα ground loops και τα cold solders κ εισαι οκ! Βαλε και μια φωτο να τη χαζεψουμε τη diy ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2015 Καλή χρονιά Σε απόδειξη αυτών που λένε οι παραπάνω, δες εδώ: https://bareknucklepickups.co.uk/main/downloads/schematics/general/humbuckers/humbucker_colour_code_conversion_chart.pdf Aλλη χρωματική κωδικοποίηση έχουν οι Bareknuckles των οποίων το σχέδιο χρησιμοποίησες και άλλη οι Gibson που έχεις. Good luck. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Δημήτρης_Β Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τον χρόνο σας :) Έχω υπόψιν μου ότι διαφέρουν τα χρώματα από μάρκα σε μάρκα Είναι τσεκαρισμενο ότι είναι ίδια η χρωματική κωδικοποίηση Άρα πιθανό είναι να έχω κάνει άθελα μου κάποιο ground loop;; ??? Σκέφτομαι όμως ότι παίζει να έχω φτιάξει το κύκλωμα γύρω στις 5 φορές Και τις 5 κάνω το ίδιο λάθος; ??? Satanas Φωτό θα έχει σύντομα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2015 Any news? Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση