koronios Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Μια είναι η λύση παίδες αν θέλεις να ακουστείς…. χτύπα τα και να δεις μετά η υπόλοιπη μπάντα …μόκο…. ;D moody... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dnightshade Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 ΥΓ: τι ειναι αυτά τα mf ff f κτλ που εγραφες παραπάνω; Μezzo forte, forte fortissimo, forte. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Μezzo forte, forte fortissimo, forte. thanks :) Οχι συντομεύσεις σε τετοια, να μαθαινουμε και οι ανιδεοι... :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Τέλος καλό, όλα καλά! Από περιέργεια, επειδή ρώτησαν και άλλα παιδια, μήπως ο ήχος σου δεν έχει αρκετά (καθόλου) μεσαία; Αν ισχύει αυτό, όσο και να σπρώξεις με clean boost δε θα ακουστείς σχεδόν ποτε :) ΥΓ: τι ειναι αυτά τα mf ff f κτλ που εγραφες παραπάνω; οχι,εχω μια αδυναμια στα μεσαια κ παντα τα τιμω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Μια είναι η λύση παίδες αν θέλεις να ακουστείς…. χτύπα τα και να δεις μετά η υπόλοιπη μπάντα …μόκο…. ;D boost willis,το πιο χρησιμο ποστ στην ερωτηση μου τελικα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Υπαρχει και η αλλη λυση βεβαια.... :P :P :P :P :P :P ;) https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 κλαιν δεν καταφερε τιποτα ο τυπος περαν απο του να του πεσουν πραγματα στο κεφαλι.... α,κ να καψει ενα ηχειο που δεν προλαβαμε να ακουσουμε νοτα.. ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThisIsSparta Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2015 Εγώ πάντως μετράω αντίστροφα για το πότε θα ανοίξει νέο θέμα "booster για drums/μπασο/keys πάνω από 30db γιατί ο κιθαρίστας μας καλύπτει όλους" Φίλε 30db είναι τόσο πολλά που αν το κάνεις σε παρακαλώ βγάλε βιντεάκι να δούμε το αποτέλεσμα.. ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggeloskrv Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Επειδη το να μην εχεις δει/ακουσει κατι αλλα ταυτοχρονα να εχεις αποψη μου θυμιζει τα παιδακια που δεν τρωνε κατι επειδη δεν τους αρεσει οπως λενε χωρις ομως να το εχουν δοκιμασει οριστε εδω η μπαντα που δεν εχει δυναμικες! Αφιερωμενο στο ποστ του superfunk στην πρωτη σελιδα με πολυ αγαπη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2015 Ξαναδιαβασε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τι ακριβως μας ειπες Το προβλημα μου ειναι το εξης, θελω ενα booster για τα solo μου που να μπορει να δινει αρκετα db, σιγουρα 30 αλλα θα θελα κ παραπανω μετα δες αυτο btw πολυ ωραια παιζετε . www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση