Προς το περιεχόμενο

boss gt-8 .syx????


zithon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μηπως θα μπορουσε κανεις να μου εξηγησεις τι ακριβως ειναι αυτα τα αρχεια. με ποιο προγραμμα τρεχουν και πως ακριβως τα περνας στην πεταλιερα? αξιζει να παιδευτω ή αδικος κοπος?

NON SERVIAM...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tα αρχεία αυτά είναι προκατασκευασμένες μπάνκες από χρήστες των boss.Tα κατεβάζεις από εδώ και τα τρέχεις με το προγραμματάκι GT Manager που θα βρεις εδώ.

 

Tα περνάς στην πεταλιέρα σου από το pc,μέσω των MIDI εισοδων και τα σώζεις .

Είναι πολύ απλή διαδικασία,ακόμα κι αν δεν έχει MIDI εισόδους το PC σου αφού υπάρχει και μετατροπέας από την θύρα για joystick σε MIDI.

Ή μπορείς απλά να τα ανοίξεις από το GT Manager και να αντιγράψεις χειροκίνητα όλες τις ρυθμίσεις στην πεταλιέρα σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχεια που περιέχουν midi στοιχεία με settings για το GT8 (6-5-3 και όλα τα άλλα). Για να τα περάσεις χρειάζεσε ένα midi sequencer και φυσικα midi interface και καλώδια για να συνδέσεις το GT8 με το pc σου.

 

Για μένα είναι άδικος κόπος να προσπαθείς να κάνεις ήχο σύμφωνα με patches άλλων καθότι το GT8 έχει το καλό/κακό να ακούγεται τελείως διαφορετικά με άλλη κιθάρα/ενισχυτή/PA.

 

Καλύτερα χεκίνα από το μηδέν με το rig σου αντιμετωπίζοντας το GT8 σαν ένα δωμάτιο γεμάτο με ενισχυτές, πετάλια και εφφε. Κάνε ένα Initial Patch (Write, > , Initial Patch, Write) και ξεκίνα να προσθέτεις ένα ένα ό,τι χρειάζεσαι.

 

Αυτά και ελπίζω να βοήθησα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου