Προς το περιεχόμενο

cubase sx 3


parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλή σας μέρα και πάλι

 

Θέλω να αγοράσω και να δουλέψω με το Cubase SX 3. Θα ήθελα να μου πείτε αν το set up του υπολογιστή μου θα το σηκώσει. Βέβαια κάρτα ήχου πρόκειται να αλλάξω και να βάλω μια 8κάναλη terratec.

Το pc είναι AMD Athlon 2.5 GHz, 512 RAM (μάλλον μικρή), Hard disk 80G με ταχύτητα 7200 και windows XP. Το μηχάνημα το είχα αναβαθμίσει πριν 1 χρόνο. Κάρτα γραφικών μια n-vidia που δε θυμάμαι ακριβώς μοντέλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Parsifal

πΛΗκτΡΑ ΑγγΙζΩ ΚΑΙ Σ' αυΤΑ ΠανΤΑ ελΠΙΖΩ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φιλε μου οπως βλεπω το pc σου το μονο σημειο που χωλαινει ειναι η μνημη...ως γνωστον τα xp χρειαζονται 256 ωστε να λειτουργουν...οποτε το 512 ειναι λιγα...αν μπορεις να βαλεις ddr2 ειναι το καλυτερο...αρκει βεβαια να τις δεχεται η μητρικη σου... απο κει κ περα ενσταση στο μικρο σκληρο..καλο θα ηταν να τσιμπησεις ενα σκληρο ετσι οποως εχουν πατωσει οι τιμες (100¤-160g).

αυτα...

και να θυμασαι...παντα 2 partition..ενα μικρο για το λιετουργικο κ το υπολοιπο για ολα τα αλλα ..για να μη γεμιζεις με back up cd συνεχεια...

f you don't want it you won't  do it

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι συμφωνώ για το partition, έχω και ένα μικρό 15 giga που φορτώνω προγραμματα. Είσαι φίνος, σε ευχαριστώ πολύ

 

Parsifal

πΛΗκτΡΑ ΑγγΙζΩ ΚΑΙ Σ' αυΤΑ ΠανΤΑ ελΠΙΖΩ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάποτε τα είχα κοιτάξει, αλλά χωρίς μεγάλη προσοχή. Τώρα θα τα μελετήσω πιο επισταμένα

 

Ευχαριστώ Yameth

Parsifal

πΛΗκτΡΑ ΑγγΙζΩ ΚΑΙ Σ' αυΤΑ ΠανΤΑ ελΠΙΖΩ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά, δεν βλέπω να έχεις κανένα πρόβλημα με αυτό το setup, δεν πιστεύω δηλαδή να περιορίσει τη δημιουργικότητά σου. Το SX3 απ'ότι ξέρω, έχει πιό ελαφρύ engine από το 2, (δεν γνωρίζω όμως σε σύγκριση με το 1) και το freeze action γίνεται σε πολύ μικρότερο χρόνο, οπότε, αν δε σου φτάνει το CPU power μπορείς να κάνεις άνετα freeze κάποιο VST για να εξοικονομίσεις processing power.

Γνωστός μου δουλεύει SX2 και Reason σε rewire mode με Athlon 2.6 και 512 DDR1 με 80GBHD 7200 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και μάλιστα με SBLive! Platinum, χωρίς dedicated ASIO drivers (χρησιμοποιεί KX Project).

 

Η γνώμη μου είναι όμως, πως εκτός από το Freeze Function και το advanced TimeStretching που δίνει το SX3 σε σχέση με το 1 δέν υπάρχει καμία ουσιαστική διαφορά μεταξύ των 2, οπότε αν δεν τα χρειάζετσαι απαραιτήτως, μπορείς να συνεχίσεις να δουλεύεις το 1, και να επενδύσεις τα Euros σου κάπου αλλού...

 

P.S. Τα XP χρειάζονται 256 μόνο κατα την εγκατάσταση, ενώ κατά τη λειτουργία (τουλάχιστον εμένα που το PC μου τρέχει με 512), μου αφήνει περίπου 384 MB free μόλις φορτώσουν - αρκετά για να δουλέψεις άνετα.

 

Formant.

P>Not everyone understands house music...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου