Προς το περιεχόμενο

jOYO AMERICAN SOUND-SCHEMATIC-TO EXEI ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετω ,εχω ενα προβλημα καιρο με το πεταλι και το εχω δωσει σε ενα φιλο που ασχολειτε να το δει ,αλλα δεν μπορουμε να βρουμε ακρη γιατι εχει καει μια αντισταση και γενικα χρειαζομαστε αν υπαρχει το σχεδιο του συγκεκριμενου πεταλιου.Η αντισταση ειναι η R47 διπλα στο ακραιο ποδαρακι του volume pot.Αν το εχει ανοιξει κανεις η ειναι καποιος που ασχολειτε με πεταλια και ηλεκτρονικα και τυχαινει να το εχει λυσει,παρακαλω βοηθειστε για να δω αν μπορουμε να το κανουμε.Ευχαριστω .

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Slow must go on....!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να΄σαι καλα και γω τα βρηκα αυτα και μαλιστα βρηκα και το σχεδιο απο το πεταλι που ειναι κλωνος το αμερικαν σαουντ αλλα δεν βοηθεισε πολυ .Απλα ελεγα μπας και κανενας εδω μεσα το εχει τα ψαχνει και λιγο και μπορει να το ανοιξει και να μετρησει την αντσισατση πχ ή ακομα καλυτερα νζα το εχει αναλυσει.Εχουμε ανεβασει θεμα και σε θρεντ του εξωτερικου πιο ειδικο σε τετοια θεματα αλλα τπτ ακομα.Εστειλα και μειλ στην ιδια της Joyo αλλα δεν πηρα απαντηση και ειπα να δοκιμασω και δω.Δεν εχω πολλες ελπιδες το ξερω αλλα ποτε δεν ξες.

If I don't doit somebody else will

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου