Προς το περιεχόμενο

επιασα και εγω λαγο και το λενε metal hammer


iasonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συμφωνώ μωρέ αρπέτζιε, απλά μου τη βαράει αυτή η κλασσική στάση του τύπου "εγώ ακούω ψαγμένη μουσική και όλοι οι άλλοι εχουν χαζέψει" (......) Φυσικά υπάρχουν παντού πολύ ωραία πράγματα, και στο metal και παντού, και γι αυτό είναι κρίμα να τα χάνει κανείς απλά γιατί θεωρεί ξεφτίλα να ακούσει κάτι άλλο εκτός από metal - ή ό,τι άλλο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 100
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Σ' αυτά Μενέλαε απλώς θα προσθέσω (βλέπεις σε όλα τα άλλα με κάλυψες δεόντως) και το τι γίνεται στις συναυλίες. Αλήθεια γιατί κοροϊδεύουν τους "υπάνθρωπους" νεοέλληνες για το πως συμπεριφέρονται στις συναυλίες όταν αυτοί κάνουν χειρότερα, από τα α και ου ως και τις διάφορες "εκδηλώσεις" λατρείας (εμένα πάντως μου θυμίζουν περισσότερο συναυλία του Ρουβά);

 

Βέβαια τους περισσότερους τους δικαιολογώ λόγω ηλικίας (και δεν υπάρχει σ' αυτό κανένας υπαινιγμός και δώση κακίας). Και εγώ όταν ήμουν νεούδι χειρότερος ήμουν! (τουλάχιστον οι περισσότεροι το συζητούν το θέμα :D :D ) Θα περάσει ο καιρός, θα ακούσουν και άλλα, θα δουν συμπεριφορές και θα καταλάβουν. ¶λλωστε ώντας "παλιός" θαμώνας στο underground γιατί παρατηρώ διαρκώς τον μέσο όρο ηλικίας να μειώνεται; Μήπως επειδή στους παλιούς η κακία και δυσκοιλιότητα δεν πουλάει;

 

Στο μόνο που διαφωνώ με αυτά που έγραψες είναι το τρελό χώσιμο που κάνεις στον db548. ΗΡΕΜΙΑ μην σπαζόμαστε και για τόσα ανούσια πράγματα!!!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

ελα ομως που ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μερος αυτων που ακουνε ΤOOL δεν ειναι μεταλλαδες ' date=' και οι οποιοι μαλιστα δεν περιμεναν να γραψει το metal hammer διθυραμβους για να τους ακουσουν :roll:

μαλλον υπαρχουν 45 συγκροτηματα που πινουν νερο στο ονομα των TOOL και αυτιοπροσδιοριζονται metal bands..

οπως επισης αν θελαμε να καταταξουμε σωνει και καλα τους ISIS σε ενα ιδιωμα, θα τους αδικουσαμε αν τους βαζαμε διπλα στους MOGWAI και οχι διπλα σε αλλες metal μπαντες??

 

γι αυτο λεω, [b']ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ πως λεγεται το ειδος που παιζει η ταδε η η δεινα μπαντα?? [/b]

 

 

Δεν κατάλαβες τίποτα μπρε :D ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ για τη μουσική, μας νοιάζει για τους ακροατές, είναι ένα είδος κοσμικού σχολιασμού. Το κύριο μέρος του κοινού τους είναι σίγουρα μεταλλάδες, αυτό λέω. Το μεταλ χάμερ δεν ξέρω που κολάει για να είμαι ειλικρινής. Τέλος φυσικά το clustering εδώ είναι fuzzy, εννοείται αυτό. Κατα τ'άλλα εγώ σήμερα άκουγα όλη μέρα Zero 7 σαν καλός μεταλλάς. Ορίστε περισσότερη αυτοπροσδιοριστική υποκουλτούρα:

 

They have gained appreciation and critical praise for a complex and ever-evolving sound, that ranges from "slam and bang" heavy metal on their first release[2] to more progressive influenced songwriting on Lateralus (2001) which "in another era [...] would have been considered progressive rock, ten tons of impressive pretension."[3] Their overall sound has been described as "grinding, post-Jane's Addiction heavy metal"[1] as well as "a primal sound as distinct as it is disturbing"

 

συμφωνούνε κι άλλοι δηλαδή :P

 

--

είμαι ψαγμένος

leep is a symptom of caffeine deprivation.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να επιστρέψω στο αρχικό θέμα, αν στα παλιά τεύχη που βρήκες πετύχεις κανένα από τα επικά γράμματα αναγνωστών που έστελναν τότε κάνε ένα scan κ ανέβασέ τα να γελασουμε λίγο ή στείλτα κ απο εδω please :mrgreen:

Let's talk vocals...any kind!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακούστε ότι θέλετε' date=' βρίστε τη μουσική που ακούω όσο γουστάρετε, πείτε την άποψη σας ελεύθερα....

 

...αλλά πάνω απ'όλα STAY HEAVY!!![/quote']

ΣΩΣΤΟΣ :wink: :wink: :wink:

(άσχετο: το avatar σου είναι γ@μ@το)

Βass is a state of mind...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

(άσχετο: το avatar σου είναι γ@μ@το)

Ακόμα πιο άσχετο: όλος αυτός ο δίσκος ήταν ένα αριστούργημα, ήταν επόμενο το εξώφυλλο να είναι γ@μ@το! :D

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου