Προς το περιεχόμενο

Poor man's SSL


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Monitoring??  ;D :P

 

Δικό σου είναι;

 

Σε περίπτωση που το δοκίμασες γράψε αν θέλεις 2-3 λόγια.

 

Βλέπω ότι είναι συνδυασμένο και με το Faderport? Πως είναι το workflow? Πόσο ξεφεύγεις από το mouse, trackball, etc κατα το mix?

 

Επειδή έχω μείνει και λίγο πίσω από την κυκλοφορία του, έχουν προσθέσει και νεα plugins που μπορείς να ελέγξεις? Ή απευθύνεται μόνο στο 4000E? Για παράδειγμα τα tube-tech που βγάζει μάλιστα και η ίδια η softube?

 

ΥΓ: Επειδή τώρα είδα το άλλο θέμα με το βαρύ plugin που κατέβασες πρόσφατα... :P Εύχομαι πολλές νέες και καλές παραγωγές. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

WOW!

από το βίντεο φαίνεται οτι στην ουσία σχεδόν δεν χρειάζεται το mouse όταν μιξάρεις(και όχι μόνο) με το controller

σε συνδυασμό και με το faderport για ελεγχο του daw πραγματικά λύνει τα χέρια...

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές....το workflow είναι απίστευτο!!! Όταν μιξάρεις δεν χρειάζεται να σε απασχολεί καθόλου η οθόνη και είναι το μόνο μηχάνημα που το κάνει τόσο καλά. Ο ήχος ειναι και αυτός εκπληκτικός.

Το κουτί από plexy glass που βλέπετε στις φωτό ειναι DIY και εχει συμαζεψει όλα τα καλώδια και όλη η κατασκευή ειναι πολύ καθαρή.

Εγώ έχω φορτώσει σε όλα τα κανάλια ένα SSL plug in και όλη η δουλειά γίνεται πολύ εύκολα και η μίξη έχει συγκεκριμένο χαρακτήρα.

Το προτείνω ανεπιφύλακτα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mitiliray thanks για το video. Δεν το είχα τσεκάρει. Και απ' ότι βλέπω στο ίδιο interface μπορείς να φορτώσεις και άλλα plugins της softube.

 

PJ ευχαριστώ για την περιγραφή. Βασικά αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Να ξεφεύγει το μυαλό από την οθόνη και να εστιάζεις στην "εικόνα" των ηχείων. Και φυσικά να έχεις και την αίσθηση ότι αγγίζεις κάτι. Άλλο τα 50000 click με το mouse, άλλο η περιστροφή ενός ποτενσιόμετρου. Αν τα καταφέρνει τόσο καλά τότε μάλλον είναι μια πολύ καλή επιλογή για κάποιον που δουλεύει ΙΤΒ.

 

Μεγάλο plus για μένα το ότι δεν θα μπεις στο τριπ να έχεις φορτωμένα στον υπολογιστή χιλιάδες plugins και κάθε φορά να χάνεσαι. Ο τρόπος που θα δουλέψεις θα είναι "καθαρός" κατα μία έννοια. Και μαθαίνοντας και τον τρόπο λειτουργίας τους, ήχο, κλπ θα παίρνεις και καλύτερες αποφάσεις πάνω στο recording και στη συνέχεια στο mix.

 

Θυμήθηκα ότι είχα δει κάποια στιγμή και αυτό το όμορφο stand.

http://www.mixingtable.com/console1-desk-stand-2

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ απολύτως. Όσα είπες ειναι και για μένα ακριβώς 'ετσι.Οι περιορισμοί λειτουργούν πολύ απελευθερωτικά.

Επίσης το one knob per function σε αφήνει να αναθέσεις τις κινήσεις των χεριών σου στο υποσυνειδητο και σε αφήνει να επικεντρωθεις σε δημιουργικότερα πράγματα.

Ακόμα δεν φαντάζεσαι πριν το βιωσεις πόσο σε "εξαναγκάζει" η οθόνη να επέμβεις ενώ πολλές φορές δεν χρειάζεται.

 

Το ξύλινο πλαινό είναι μέσα στα σχέδιά μου :)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εντάξει...δεν ξέρω...ισως. ??? Στην παρούσα κατάσταση το χρησιμοποιώ για να αλλάζω mix-project view, transport,undo,redo,loop και fader automation.

 

Τα οποια δεν ειναι και λιγα τώρα που τα βλέπω γραμμενα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικά! Απλώς ο καθένας κοιτάει τη ..βολή του, και η δική μου στην περίπτωση αυτή είναι ένα midi fader που να έχει άψογη αίσθηση και ανταπόκριση, αλλιώς δεν αφήνω το ..ποντίκι. Και το είχα παράπονο στο faderport. Βέβαια σου προσφέρει πολλά παραπάνω, όπως λες. Δεν σε τρολλάρω άλλο!! Καλή συνέχεια. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου