Προς το περιεχόμενο

KONTAKT 2


Costas_SD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα...εβαλα το kontakt 2.2 και προσπαφησα να ανοιξω καποιες βιβλιοθηκες ηχων σε μορφη .nks protected content (με ενσωματομενο kompakt player) εταιριων οπως best service,zero-g κτλ... αλλα δεν τα καταφερα.οταν τα ανοιγω μου βγαζει το εξης μηνυμα:"the content you are trying to load is not registered!(please be sure to start the application that came with the content at least once)"

 

Μπορει κανεις να βοηθησει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

"the content you are trying to load is not registered!(please be sure to start the application that came with the content at least once)"
Έ οχι και πειρατικό βρε Lampiris' date=' απλώς . . ."not registered". Χαχαχααα . . .

 

Σοβαρά τώρα,

Φίλε Costas_SD, μήν το ξαναπροσπαθήσεις καν. [b']ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να αντιγράψεις μόνο τις βιβλιοθήκες[/b] απο προγράματα "στύλ" Best Service Ethno World κλπ, και να τις παίξεις με το kontact.

Το "ενσωματωμενο kompakt player" που λές, χρησιμοποιεί εσωτερικό μηχανισμό της Native-Instruments. Στο EthnoWorld υπάρχει μάλιστα φαρδύ - πλατύ το λογότυπο της ΝΙ, και όταν το ανοίγεις πρώτη φορά, το πλαίσιο διαλόγου που ζητάει "registration", ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Ν-Ι, ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ KONTACT.

 

Το kontact λοιπόν ψάχνει πρώτα να δει αν είναι "registered" το άλλο πρόγραμα, και μετά θα σου ανοίξει τις βιβλιοθήκες του, οπότε άν δεν κάνεις πρώτα "register" το άλλο πρόγραμα, το kontact δεν θα σου ανοίγει τίποτα.

 

 

Φιλικά, Γιώργος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιωργο το καταλαβα αυτο δεν εχω αντιγραψει μονο τις βιβλιοθηκες αλλα και τα προγραμματα full.Με το Kompakt player τα τρεχω κανονικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με το Kompakt player τα τρεχω κανονικα.
Sorry φίλε, δεν το κατάλαβα έτσι.

 

Σ'αυτή την περίπτωση έχεις δικιο, κάτι τρέχει με το kontact.

Eμένα δουλεύουν κανονικά (τουλάχιστον τα software της Best Service).

 

Έχεις προσθέσει τις βιβλιοθήκες στο library του kontact ή πηγαίνεις να τις φορτώσεις απο τον file browser ? ? ?

 

 

Φιλικά, Γιώργος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε Costas_SD,

μίλαγα χθές βράδυ με ένα φίλο, και μου είπε οτι είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα. Δηλαδή εγκάθιστώντας το kontact τελευταίο (αφού είχε, κάτι μήνες πιό πρίν, εγκαταστήσει το EthnoWorld της BestService), το πρόγραμα αρνιότανε πεισματικά να αναγνωρίσει ως "registered" το EthnoWorld.

 

Η λύση που του δόθηκε απο την Ν-Ι ήταν "να το ξανακάνει register" τρέχοντας πάλι το "EthnoWorld Registration Tool" που βρίσκεται στο directory του προγράματος.

 

Για κάποιο δικό του λόγο, το kontact δεν έβεπε σωστά τα προγράματα που είχαν εγκατασταθεί πιο πρίν απο αυτό.

 

Έκτοτε δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Give it a try . . .

 

 

Φιλικά, Γιώργος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το δοκιμασα αυτο που ειπες για δηλωση του plug in αλλα δεν με αφησε να ξανακανω.γραφει οτι ειναι ηδη registered και οτι δεν χρειαζεται.σκεπτομαι οτι το προβλημα ισως να ειναι οτι δεν εχω εγκαταστησει τη βιβλιοθηκη ηχων στο καθορισμενο directory αλλα σε ενα εναλλακτικο.ισως να φταιει αυτο και δεν τη "βρισκει"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν εχω εγκαταστησει τη βιβλιοθηκη ηχων στο καθορισμενο directory αλλα σε ενα εναλλακτικο.
Φίλε και εγώ σε άλλον δίσκο έχω τις βιβλιοθήκες, σε άσχετο directory, και δουλεύουνε μιά χαρά. Κάτι τρέχει με το registration. Θά ψάξω αύριο τον φίλο που μου τόπε να ρωτήσω λεπτομέρειες. Αυτός πώς το έκανε δηλαδή ?

 

Μόλις μάθω κάτι θα σου πώ.

 

 

Φιλικά, Γιώργος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου