Προς το περιεχόμενο

Malmsteen made in Japan


whiteNoise

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 80
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

To παλικάρι έχει αφιερώσει όλο το είναι του για να γίνει άλλος ένας Malmsteen :lol: :lol: :lol: Μέχρι και το ίδιο ντύσιμο αξεσουάρ κλπ κλπ :lol: :lol:

Αν παχύνει λιγάκι ίδιος θα είναι :lol: :lol:

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά όλο αυτό των Ιαπώνων, το να μιμούνται δηλαδή, ως σε βαθμό αηδίας διάφορους διάσημους (και μέσα σε αυτούς και πολλούς χαραχτήρες από anime) ονομάζεται cosplay και έχει πάρει απίστευτες διαστάσεις στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου! :D Όποιος τυχόν ταξιδέψει ποτέ σε Τόκυο Οσάκα και Κυότο και Παρασκευή βράδυ βρεθεί σε μια από τις κεντρικότατες πλατείες τους, εκεί να δει πράματα και θάματα :D :D . Πάντως πέφτει πολύ γέλιο καθώς εκτός από τους χαβαλέδες υπάρχουν και άτομα που το παίρνουν στα σοβαρά και πρέπει να δείτε το τι δούλεμα τρώνε! :lol: :lol: :lol:

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι Ιάπωνες αναζητούν σε όλα την τελειότητα, είναι θέμα τιμής γι αυτούς όταν κάνουν κάτι να το κάνουν τέλεια. Μπορεί να μην έχω πάει Ιαπωνία, όπως ο φίλος από πάνω, αλλά έχω γνωρίσει Ιάπωνες από πολύ κοντά και για πολύ καιρό, και ξέρω ότι δεν κάνουν δηθενιές, αλλά αυτό πραγματικά τους βγαίνει. Αυτό βέβαια στην Ελλάδα του "εντάξει, πάμε" ακούγεται αστείο...

Empty Rooms

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι όχι δεν ήθελα να δείξω ότι οι Ιάπωνες δεν είναι σοβαροί και ότι κάνουν δηθενιές (φαίνεται άλλωστε και από τα όσα έχουν καταφέρει). ¶λλωστε κι έγω έχω γνωστούς Ιάπωνες και λατρεύω την ιαπωνική κουλτούρα (θα αρχίσω και μαθήματα μετά τον Φλεβάρη :wink: ).

 

Απλά το όλο cosplay είναι μέρος της λεγόμενης subculture τους. Οι περισσότεροι το κάνουν για χαβαλέ και για να αποτείνουν με αυτό τον τρόπο ένα είδος φόρου τιμής στα είδωλά τους. Παρόλα αυτά πολλοί ξεφεύγουν από τον έλεγχο και γίνονται αντικείμενο χαβαλέ από άλλους. (πάρε για παράδειγμα άτομα από την Ελλάδα όπως ο εθνικός σταρ, μίστερ εθνικά μπούτια, Σάκης του Πειραιά κ.α. τι σημαίνει ότι αυτοί χαραχτηρίζουν την όλη ελληνική κουλτούρα; :wink: )Και αφού ξέρεις Ιάπωνες ρώτα κάποιον ποια είναι η γνώμη του για τους otakou και θα καταλάβεις τι εννοώ!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου