Προς το περιεχόμενο

Steinberg UR12 vs M-Audio M-Track MkII


tassos1978

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.thomann.de/gr/steinberg_ur12.htm

http://www.thomann.de/gr/m_audio_m_track_mkii.htm

 

Καλημέρες!

 

Για χρήση σε laptop με windows 10 x64, για ηχογράφηση ηλεκτροκλασικής κιθάρας με καρφί + μικρόφωνο "επάνω" σε άλλα 8-12 midi tracks που θα αναπαράγονται μέσω VSTi sound banks αλλά και software-synths. Δεν έχω κατασταλάξει ακόμη σε ποιό DAW (μόλις κατασταλάξω, το σίγουρο είναι ότι θα αγοράσω κάποια light έκδοσή του - παλαιότερα χρησιμοποιούσα Cubase 4 Essential).

Έχω ακούσει ότι η MAudio υποστηρίζει πολύ ενεργά αναβαθμίσεις των windows με νέους drivers, για τη Steinberg δεν το ξέρω.  Παρόλαυτα, η UR12 παίζει σε  24-Bit/192 kHz ενώ η MkII σε 24-bit/48 kHz.

 

Τι προτείνετε;  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Steinberg.

Πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης,εξαιρετικα preamps και converters,αριστη συμβατοτητα με windows και πολυ καλη τιμη.

Επισης σχεδον ελαχιστα παραπονα στο internet.

 

edit:

Για home ηχογραφιση οσον αφορα τα Κhz αν δεν σου ζητηθει για καποιο σκοπο (mastering) πανω απο 44.1 - 48 δεν υπαρχει κανενας λογος να γραφεις εκει.

Θα καταληξεις απλα με μεγαλυτερα αρχεια.Αμφιβαλλω αν τα μικροφωνα σου πιανουν απο 20khz anyway και επισης μπορεις να φτασεις σε 96 και 192 να ακους και πραγματα που ισως δεν θες.Δακτυλα,αγκωνες στην κιθαρα κλπ.Δεν λεω οτι δεν υπαρχει διαφορα μεταξυ 96 και 44 απλα αμιφιβαλλω οτι θα σου χρειαστει να γραφεις εκει.

Επισης με 8-12 vsts συνθια και αλλα τοσα fx ηδη θα χεις φορτωσει τον επεξεργαστη σου αρκετα οποτε για να αποφυγεις να σεταρεις αναγκαστικα μεγαλο latency θα ελεγα να μεινεις στα 44-48 και μικρο latency.

Στη μιξη,αφου εχει τυπωθει σε audio ο,τι ειναι να τυπωθει κανεις ο,τι θες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου