Προς το περιεχόμενο

Σε ποια μουσικά περιοδικά είστε συνδρομητής;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ερώτηση κρίσεως, τώρα που ανοίξαμε το θέμα για συνδρομές από αμερική. Σε ποια μουσικά περιοδικά είστε συνδρομητής λοιπόν; :) Έτσι, για να checkάρουμε και οι υπόλοιποι όποια δεν ξέρουμε ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνδρομητής δεν είμαι αλλά θα γίνω, γιατί μου την σπάει που λόγω υποχεώσεων χάνω τεύχη, είναι τα computer music, sound maker και national geographic.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 χρόνια αργότερα...

Ελπίζω να με συγχωρέσετε ,δεν ξερω αν ειναι λάθος που συνεχίζω τόσο παλιό θέμα αλλά θέλω να γράψω κατι σχετικό οπότε ίσως δεν εχει νοημα να ανοιξω καινουριο.. για περιοδικά μιλάμε.

 

Εγώ ήμουν συνδρομητής στο sound on sound που ειναι οτι καλύτερο υπάρχει σε ύλη από τα ξένα. Πλέον το παίρνω από το γνωστό παπα-κατάστημα με 7.5-9 ευρώ. Για κάποιο λόγο αν πάτε σε άλλα καταστήματα το έχουν 12.5-14.5!!! Αυτό ισχύει για όλα αυτά τα περιοδικά.. μάλλον εχει να κάνει με το ότι παραγγέλνει μαζικα.. δεν ξερω.

Από ελληνικά το καλύτερο που ειμαι γραμμένος είναι το music pro. Ετη μπροστά.

Τέλος θέλω να πω για όλους ότι με το ιντερνετ πλέον δεν ειναι και τόσο ανάγκη να ξοδέψεις λεφτα. πόσο μάλλον όταν το mix magazine σου προσφέρεται νόμιμα online free.

 

http://digital-edition.mixonline.com/

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και το Sound On Sound προσφέρει την ύλη του δωρεάν μόλις περάσει ένα χρονικό διάστημα (ένα έτος? δυο? δεν ξέρω). Επίσης, δεν ξέρω αν είναι 100% η ύλη του ή ένα τμήμα αυτής, πάντως εκτός από απίστευτα αφιερώματα έχω διαβάσει και reviews ενός έτους και κάτι ψιλών χωρίς ποτέ να βρω περιορισμό, παρά μόνο στην πιο πρόσφατη ύλη του.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες αργότερα...

Να ρωτήσω: πια μουσικά ελληνικά περιοδικά υπάχουν;

Στην πάτρα που μένω έχω εντοπίσει μόνο τα computer music(μόλις εμαθα ότι σταμάτησε να κυκλοφορεί), μια ειδική έκδοση του hitech: pro music και το sound maker. Το τεχνολογία και μουσική είναι άφαντο(σίγουρα κυκλοφορεί ακόμη;). Γνωρίζετε κανένα άλλο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου