ychris Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 να πω μερικά του γούστου μου. - μαντί ( όχι τα μικρά όπως τα κάνουν στην οι Τούρκοι) φτιαγμένα με αρνίσιο κιμά και μαγειρεμένα στον ατμό στην πολυώροφη κατσαρόλα. σερβιρισμένα με γιαούρτι. - αφγανικό/ουζμπέκικο πιλάφι με αρνί και λεπτή πίτα - λάχανο τουρσί ψιλοκομμένο με γορουνοκεφαλη στο φούρνο με λίπος και όχι λάδι, κόκκινο κρασί, έξω -10 και χαιρετίσματα. - μεγάλο μπιφτέκι (αρνίσιο κιμά, ψιλοκομμένο κρεμμύδι και να μείνει όλο το βράδυ πλασμένο) και μόλις βγει από την φωτιά καϊμάκι φρέσκο (δεν μπορεί και αλλιώς) από πάνω. παρασύρθηκα, δεν μπορώ να μείνω σε ένα, η μάσα είναι τρελή απόλαυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 ΘΕΟΣ! Εγώ πάντα τα κρέατα (και τις πατάτες) στην κατσαρόλα και στον φούρνο, τα ψήνω με μπύρα και όχι νερό ή κρασί. Δοκιμάστε το! ;) Ναι αλλά θέλει και κάμια μπύρα της προκοπής, ε; Εγώ σε μπύρα (συνήθως σκούρα - Dunkel) μαρινάρω κρέατα πριν πέσουν σε καυτές σχάρες για εφήμερα όργια, μαζί με κρεμμυδάκι, πιπεριά και ότι άλλο μου έρθει εκείνη την στιγμή, για πουτανιά. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2015 πέντε σελίδες και δεν υπήρξε τρολάρισμα ακόμη :o :-X http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=54 έχουν και αυτοί περί ανέμων ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Όταν εμείς λύναμε (έχει τελειώσει) το θέμα του κιμά στα γεμιστά αυτοί ακόμα έψαχναν όνομα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 -Λαχανοντολμαδες....τι κερδιζω??? Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 -Λαχανοντολμαδες....τι κερδιζω???Εναν υπερσυγχρονο Ντολμαδοπαρασκευαστη της Βεφας Αλεξιαδου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Εναν υπερσυγχρονο Ντολμαδοπαρασκευαστη της Βεφας Αλεξιαδου. ρε που εχει φτασει η τεχνολογια!!! :o 8) Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Κινεζικο....αρκει τα sticks να ειναι απο rosewood....για πιο σμουθ μεσαια η απο μαχογκανι για μεταλ καθως και σουτζουκακια με πατατες τηγανιτες! "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Τζίντζερ, σκόρδο, κρεμμύδι στο τηγάνι. Κομμάτια κοτόπουλο, γιαούρτι, μουστάρδα, μέλι. Ανανάς. Σερβίρεις με ρύζι. Done. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2015 Για πολύ DIY φάση και για νέα συζήτηση για ξύλα, smoked olive oil το 'χω δοκιμάσει. It works. Τσιπούρα στο γκίλ με μια φέτα λεμόνι στην κοιλιά. Αλάτι, ρίγανη. Σερβίρεις με καπνιστό ελαιόλαδο και λεμόνι. Done. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση