Προς το περιεχόμενο

Ποιό είναι το αγαπημένο σας φαγητό?


ex-VangelisV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 88
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Επαθα μια ψυχολογια,με τις φωτο και τις συνταγες που βαλατε.

 

Συντασσομαι με Φωτη,ειδικα τα κοκορετσα και Δελτα με τα μακαρονετα με κιμα.

 

Μια χαρα το ειδα ομως και το μπριτζολακι του Βαγγελη του OP.

Κλασσικη αξια.

Ομορφα.

 

Ντολμαδάκια από λαχανόφυλλα με γέμιση ψητό ψάρι και λαχανικά.

 

ΜπαρμπαΦουζιε,μα με ψαρι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χοιρινή ωμοπλάτη με σάλτσα μπύρας και φυσικά πατάτα και ξινολάχανο, ή όπως το λέμε και στο χωριό μου, Schäufele. Και φάτε εσείς τα γεμιστά με τον κιμά ΡΕ ΛΑΚΗΔΕΣ.

 

 

4c757a55bbec6c970f7039b6130731c3.jpg

Bagpipes are louder than banjos.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Μαγειρεύω πολύ συστηματικά, και όχι μόνο απλά ή γρήγορα.

Συμφωνώ ότι το κρεμμύδι δεν μπαίνει στο μπλέντερ.

 

Έχοντας φάει σε πολλά και διάφορα μέρη,  έχω να πω ότι καλό φαγητό υπάρχει παντού. Τα τελευταία χρόνια έχω αρκετά πάρε-δώσε με την Τουρκία και θεωρώ ότι είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές. (Αν ζούσα εκεί θα ήμουν 150 κιλά)

Αυτό που τιμώ πάντα στην Τουρκία είναι το αρνίσιο (ασφαλώς) κεμπάπ με φυστίκι τύπου Αιγίνης.  

Θάνατος. ;D

Kolay-Fistikli-Kebap-Acele-Ali-Nazik-k.jpg.441c7bd1de554c953822ea82c1ed4d41.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο τούρκος εδώ φίλος φτιάχνει μερίδα γύρο με παρδαλά ρύζια και πιπεριές και άλλες πρασινάδες διάφορες και γίνεται της εθνικής συννενοήσεως (και) λέμε.

Bagpipes are louder than banjos.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Κι εδώ ο Τούρκος είναι πρωταθλητής στο βρόμικο. Φτιάχνει κάτι σαν πιτόγυρο τελείως κλειστό το οποίο πασπαλίζει με τυρί και το φουρνίζει για λίγα λεπτά πριν το σερβίρει. Άντε να μαλώσεις μετά.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που τιμώ πάντα στην Τουρκία είναι το αρνίσιο (ασφαλώς) κεμπάπ με φυστίκι τύπου Αιγίνης.  

Θάνατος. ;D

 

Τι μου θύμισες. Πρίν χρόνια είχα φτιάξει μια συνταγή που είχα δει στον Μαμαλάκη, δεν την θυμάμαι ακριβώς αλλά θυμάμαι ότι έφτιαχνες ένα μεγάλο μπιφτέκι με αρνίσιο κιμά και το γέμιζες με μανιτάρια, φυστίκι Αιγίνης και κεφαλοτύρι σε κύβους. Respect.

 

Πατάτες μ´ αυγά, ειναι η σωστή απάντηση

 

Και πάλι Μαμαλάκης, απλό αυγό μάτι σε μικρό τηγάνι με κομμάτια φέτας και κρέμα γάλακτος. Απλό αλλά πολύ καλό.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χοιρινή ωμοπλάτη με σάλτσα μπύρας

ΘΕΟΣ!

 

Εγώ πάντα τα κρέατα (και τις πατάτες) στην κατσαρόλα και στον φούρνο, τα ψήνω με μπύρα και όχι νερό ή κρασί.

 

Δοκιμάστε το! ;)

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου