Προς το περιεχόμενο

Που θα βρώ rack rails στο Ελλάντα;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά χαρά και χρόνια πολλά!

Ως DIY Freak θέλω να φτιάξω ένα δικό μου rack, ξύλινο, το οποίο μάλιστα θα είναι κεκλιμένο στις πάνω θέσεις (6-7U). Anyway, αλλού είναι το πρόβλημα:

 

Που θα βρώ rack rails στην Ελλάδα; (μεταλλικές γωνιακές ράβδοι με τρύπες για να βιδώνουν τα rack πάνω)

 

Οποιεσδήποτε προτάσεις για καταστήματα στην Αθήνα ή links είναι ευπρόσδεκτα.

 

Ευχαριστώ πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...τις οποίες θα τρυπήσω μόνος μου? θα μου βγει η παναγία :?

τα εξαρτηματα ntexion εχουν ετοιμες εργοστασιακες τρυπες και συναρμολογουνται μεταξυ τους με ειδικες ntexion βιδες και παξυμαδια.

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θυμαμαι συγκεκριμενα μαγαζια, αλλα αν ξερεις καποιον που φτιαχνει custom flight cases κ.τ.λ ισως να μπορεις να παρεις απο αυτον.

Γιατι θες να τα παρεις απο Ελλαδα?Δεν ξερω ποσο πωλουνται εδω αλλα βρηκα αυτο: http://www.thomann.de/gr/adam_hall_6150_rackschiene.htm (1μετρο,γωνια με 6,30¤) βεβαια με τοσο μικρη παραγγελια θα πρεπει να δωσεις και τα 20¤ για μεταφορικα και θα κανει και καμια εβδομαδα να ερθει.

 

τωρα που ξαναδιαβαζω το Post μου.....πρεπει να σε βοηθησα τρομερα,εεε?? :oops:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι πολύ εύκολο να βρεις "ράγες" εγώ αγοράζω από τον Δελλή που είναι ψηλά στην Χαρ. Τρικούπη στο αριστερό σου χέρι περίπου στο ύψος της οδού Κομνηνών αλλά σίγουρα υπάρχουν και στην alfa sound αλλά και στην Όμικρον. By the way τα κεκλιμένα rack είναι πολύ όμορφα και εξυπηρετικά αλλά χάνεις χώρο στο κάτω μέρος που δεν μπορείς να τοποθετήσεις τίποτα λόγο βάθους, δεν μπορείς να τοποθετήσεις εύκολα cd player, είναι πάντα λιγο πιο βαθιά και αν βάλεις πάνω τον καφέ σου και χυθεί πάει σε όλα τα μηχανήματα. Φυσικά είναι και pain in the ass να τα κατασκευάσεις.

 

Γιάννης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

 

Τη λύση Ntexion την ξεχνάμε, μου φαίνονται πολύ χοντροκομμένα γι' αφυτό που θέλω να φτιάξω. Την λύση από εξωτερικό ήθελα να την αποφύγω λόγω μεταφορικών και καθυστέρησης, όπως είπατε, αλλά θα ρωτήσω και πόσο έχουν εδώ και θα δούμε.

 

Το κεκλιμένο rack δεν το θέλω ούτε για cdplayer ούτε για καφέ :lol: :lol: :lol: Όντως χάνεις λίγο χώρο και από πάνω και από κάτω αλλά μπροστά στην ευκολία που σου προσφέρει νομίζω ότι δεν είναι πρόβλημα..

 

Ευχαριστώ και πάλι, παίδες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου