Προς το περιεχόμενο

προβλημα απο καρτα γραφικων ?


harisexp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας , το pc μου καποιες φορες δεν δινει εικονα, η οθονη δεν φταιει το τσεκαρα, και παρουσιαζονται καποιες ανωμαλιες στα γραφικα π.χ. στο cubase  πανω στα tracks δεν εμφανιζονται καποια events αλλα οταν κανω διπλο κλικ στο editor εμφανιζονται κανονικα επισης στα audio  tracks εμφανιζεται μια κυματομορφη τερας αλλα παλι στο editor το μεγεθος εμφανιζεται οπως πρεπει.

 

Αυτο μπορει να ειναι καποιο κολημα του cubase δεν ξερω, παντως παρατηρω μετα απο 2 ωρες περιπου η καρτα γραφικων ειναι πολυ ζεστή.

 

Να βαλω καποια ψυκτρα η ενα  ανεμιστηρακι επιπλεον ή η καρτα θελει άλλαγμα?Η μηπως φταίει κάτι άλλο και οχι η καρτα γραφικών που δεν δινει καθολου εικόνα?

(δεν το κανει παντα)

Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχεις πρόβλημα ΜΟΝΟ στο cubase ή και σε άλλα προγράμματα;

Ο υπολογιστής έχει τις τελευταίες εκδόσεις των οδηγών (drivers) και BIOS firmware;

Υπάρχουν ειδικά προγράμματα που δοκιμάζουν τις κάρτες γραφικών (px 3DMark, FurMark klp).

Στην περίπτωση που όλα τα προηγούμενα είνια οκ, το πρόβλημα μπορεί να είναι αλλού, πχ τροφοδοτικό, μητρική, μεγάλη θερμοκρασία κουτιού, ανάδρομος Ερμής.

Bagpipes are louder than banjos.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε αυτο το pc το να φταει ο αναδρομος ερμης ειναι το πιο πιθανο.

Δεν το εκανε μονο στο cubase αλλα και στην επιφανεια εργασιας εβγαζε γραμμες.

Εβγαλα και εβαλα ξανα την καρτα εχω ανοιχτο και το κουτι και δεν μου το ξανακανε προς το παρον.drivers δεν εχω βαλει κατι νεο, αφου χρησιμοποιω το ιδιο υλικο και προγραμματα.Επισης πιο παλια μου εχει ξανακολησει και απο μια συσκευη dvd την αποσυνδεσα και επανηλθε.Τεσπα, θα δειξη στην πορεια.Ευχαριστω.

 

Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με την ευκαιρια, μια απορια εχω στο export mixdown στο cubase 5 ποια ειναι η καλυτερη επιλογη για wav αρχειο?Aν επιλεξω windows media audio file ειναι εγγυημενο οτι θα παιξει σε ολα τα μεσα ?

Αν ξερει καποιος τι σημαινουν ακριβως οι αλλες μορφες AIFC-AIFF-WAVE 64... θα ηταν τελεια.

Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Το ποιό πιθανόν είναι να μην πάταγε καλά η κάρτα γραφικών όπως τα λες. Όμως αν αρχισει να σου βγάζει και περίεργα χρώματα ή τετραγωνάκια όταν αρχίσει να ζεσταίνετε ή αν τη ζορίσεις, σημαίνει ότι ετοιμάζεται να σε αφήσει. Οι τιμές για μια καρτούλα δεν είναι πολύ ψηλά παντως.  Αν δεν θες πολλά πολλά βρίσκεις με κανα 50€ - 60€ όπως η ASUS GT-610. Αν θες κάτι ποιο τούμπανο και για Gamming μπορεις να πας στην Asus Strix OC 750GTX με 4GB μνημη και να πετάει το μηχάνημα. σε πρώτη φάση κάνε ένα καθάρισμα από σκόνη στο κουτί και αναβάθμισε όπως είπε και ο kwstas79 drivers Bios κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου