Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια για ευρεση χρονολογιας κατασκευης κιθαρας VESTER


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα!Εκατσα να αποκρυπτογραφησω τα Serial Numbers απο τις κιθαρες μου.Βρηκα επαρκη στοιχεια για Gibson,Fender,Epiphone,ESP/LTD(χωρα κατασκευης/εργοστασιο/ετος/μηνα/μερα/αριθμο παραγωγης)...θαμπο τοπιο για μια squier affinity(εργοστασιο/χωρα/ετος...μεχρι εκει!!!!) και σχεδον ΤΙΠΟΤΑ για VESTER!!!!Εχω λοιπον μια ηλεκτροακουστικη κιθαρα VESTER μοντελο VSS-567TOB.Σειριακος αριθμος δεν υπαρχει πουθενα γραμμενος πανω στο οργανο.Ειναι made in Korea.Την αγορασα καινουρια απο την Αθηνα (δε θυμαμαι πως λεγεται το μαγαζι χαμηλα στην Ακαδημιας απεναντι απο το Rock City) περιπου το 99-2000 μπορει και 98 δεν ειμαι σιγουρος.Ψαχνοντας τωρα 20 περιπου χρονια μετα να βρω πληροφοριες για τη συγγεκριμενη κιθαρα δυσκολευομαι.Θελω μονο να βρω ετος κατασκευης (και ΑΝ σημαινουν κατι τα γραμματα του μοντελου της VSS-567TOB ) Ξερω οτι το εργοστασιο εκλεισε το 1995 μετα απο ασφαλιστικα μετρα της FENDER οποτε η κιθαρα μου ειναι φτιαγμενη το αργοτερο τοτε (1995!).Οποιαδηποτε πληροφορια απο τους κιθαρο-ιστορικους του φορουμ καλοδεχουμενη!!!!Ευχαριστω πολυ!!!

 

Το VSS ισως ειναι Vester Stage Series αλλα καποιες Vester που ειδα να χαρακτηριζονται ετσι ηταν Strat και οχι ακουστικες...

zdfgbzdfb_zfdv.thumb.JPG.b6503b69c9682d0a44b0214ffcbaae02.JPG

dzxfgzfbgfnxgfbn.thumb.jpg.d965095f21932240866cd59ac19c76f2.jpg

zdxf_zxdfvbfdbbvb.thumb.jpg.dbf4315a42f8af5ae43743c7b458c3ae.jpg

"The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την αγορασα καινουρια απο την Αθηνα (δε θυμαμαι πως λεγεται το μαγαζι χαμηλα στην Ακαδημιας απεναντι απο το Rock City) περιπου το 99-2000 μπορει και 98 δεν ειμαι σιγουρος.

Από εκεί είχα πάρει και το πρώτο μου πετάλι-εφέ ever ένα Zoom 505.  ;D

 

Αν βοηθάει καθόλου το VSS σημαίνει Vester Segovia Signature  ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολυ ωραια!Ειχα δει το βιντεακι στο youtube vester-segovia signature

 

 

αλλα αυτη ειναι η vester VSS-577 και μεσα στο ηχειο στο ταμπελακι γραφει segovia kai κατω απο το μοντελο εχει και σειριακο αριθμο.

 

εμενα ειναι VSS-567TOB και στο αντιστοιχο ταμπελακι μεσα στο ηχειο γραφει απλα VESTER χωρις να  γραφει σειριακο κατω απο το μοντελο.Εχω την εντυπωση οτι το TOB στο τελος ισως ειναι το ειδος η τεχνοτροπια του ξυλου...Thanx for the info.

"The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου