Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2016 Administrator Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2016 Εβαλα ένα τηγανητό αυγό πάνω σε ένα φρεσκοψημένο τοστ και έκοψα μισή καλοκαιρινή ντομάτα στο πλάι. Ανοιξα μια Perlenbacher και είδα άλλη μια περιήγηση στο Nashville, 15 λεπτών. Οσο πρέπει για την ραστώνη (μη μας καεί και ο εγκέφαλος) και πριν την σιέστα. Απλο και κατανοητό. Τι σημαίνει εργοστασιακή γραμμή παραγωγής μιας καλής κιθάρας και πως είναι χειροποίητη. Πόσο ειδικός είναι ο κάθε εργαζόμενος που κάνει μόνο κάτι συγκεκριμένο στην αλυσίδα σε σύγκριση με τον οργανοποιό που το κάνει απο την αρχή μέχρι το τέλος. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση