BlackCrow81 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Αφορμή στάθηκε το παρακάτω άρθρο Οι πέντε πιο… εκνευριστικές Ελληνίδες τραγουδίστριες, μετά τη Μόνικα! - 3pointmagazine.gr Προσωπικά εκτός την κλαψομούν@ τη Μποφίλιου και την όντως εκνευριστική Τσαλιγοπούλου, θα έβαζα και την Αρβανιτάκη (σόρρυ Σπύρο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Παιδιά μετά να μαζευτούμε να πούμε και ποιο φαγητό αντιπαθούμε και να τσακωθούμε για το ποιος είπε όντως το πιο απαίσιο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Αφορμή στάθηκε το παρακάτω άρθρο Οι πέντε πιο… εκνευριστικές Ελληνίδες τραγουδίστριες, μετά τη Μόνικα! - 3pointmagazine.gr Προσωπικά εκτός την κλαψομούν@ τη Μποφίλιου και την όντως εκνευριστική Τσαλιγοπούλου, θα έβαζα και την Αρβανιτάκη (σόρρυ Σπύρο) και απο ολο τον συρφετό τραγουδιστριων σκυλε/ποπ που φυτρωνουν σα τα μανιτάρια και εχουν κατακλύσει το ινσταγκραμ ποζαροντας σαν πορνοσταρ εσυ βρήκες την αρβανιτακη να σε εκνευρισει. ο μοντιε. δυνατο και το αρθρο. ψαγμενο λαιμεεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Νομιζα θα λεγαμε για κιθαρες αλλά μετα το διαβασα και.... Δεν μπορώ να πω ότι δε συμφώνησα, δυστυχώς.... Η Τσαλιγοπουλου δε με εκνευριζει βεβαια, ούτε η Πρωτοψάλτη , αλλα θα μου πουν ότι μεροληπτώ και ότι παππούδιασα. Τη Δαρα δεν την ξερω. (Ουτε κ αυτη εμενα φυσικά) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BlackCrow81 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Νομιζα θα λεγαμε για κιθαρες αλλά μετα το διαβασα και... Μα γιατί να πούμε για κιθάρες? Σύμφωνα με τον χαρίλατρον είμαστε σε φόρουμ μαγειρικής οπότε απαγορεύεται να αναφερθούμε σε οτιδήποτε αφορά το μουσικό χώρο. Όθωνα παρόλο που κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις να αναφέρω ότι μιλάμε για τον χώρο του έντεχνου. Και ναι με εκνευρίζει η φωνή της Ελευθερίας. Κακό είναι ή απαγορεύεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Όθωνα παρόλο που κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις να αναφέρω ότι μιλάμε για τον χώρο του έντεχνου. Και ναι με εκνευρίζει η φωνή της Ελευθερίας. Κακό είναι ή απαγορεύεται? Ειλικρινά δε το κατάλαβα. χαχααχαχα. Αλήθεια σου λέω. Παλία ήταν αρκετα πρίμα όντως. Με τα χρόνια βράχνιασε πάντως και έφτιαξε ;D. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Είναι δυνατόν; Αυτά βλέπουν και σου λέει η άλλη είμαι κι εγώ... τραγουδίστρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Είναι δυνατόν; Μπορεί να είμαι κουφός, αλλά μια χαρά μου φάνηκε. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Μα γιατί να πούμε για κιθάρες? Σύμφωνα με τον χαρίλατρον είμαστε σε φόρουμ μαγειρικής οπότε απαγορεύεται να αναφερθούμε σε οτιδήποτε αφορά το μουσικό χώρο. ... Απορώ πραγματικά πως κατάλαβες ότι είπα κάτι τέτοιο. That said, θεωρώ ότι η συζήτηση για τα φαγητά που μισούμε είναι πιο κατάλληλη για ένα φόρουμ μουσικών από τη συζήτηση -θάψιμο για άλλους μουσικούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2017 Μπορεί να είμαι κουφός, αλλά μια χαρά μου φάνηκε. :) Μιά χαρά :) vs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση