Προς το περιεχόμενο

overdrive που να μη φαζαρει


Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα!Θα μπω στο ψητο.

 

Αναμεσα σε μερικα πεταλακια που εχω καπου υπαρχει και το JOYO ULTIMATE DRIVE το οποιο μου αρεσει παρα πολυ για καποια συγκεκριμενα πραγματα ετσι που χρωματιζει τον ηχο και γενικοτερα αλλα οταν θελω να δωσω πιο πολυ γκαζι χαλαει ο ηχος και καπως φαζαρει!!! Αν επαιζε τελεια και με πολυ γκειν δεν θα το συζηταγαμε.

Θα ηθελα δηλαδη κατι σε αυτον τον ηχο, που να ακουγονται σχετικα καθαρα οι νοτες ολες οταν παιζω ακορντα και να αλλαζει πολυ το γκειν αναλογα με το ποσο δυνατα χτυπαω τις χορδες, αλλα και να μπορω να εχω και καλο ηχο και κατι τετοιο σε πιο δυνατα σημεια.

Εχετε να προτεινετε καποιο καλο που να του μοιαζει ή καποιο καλο γενικοτερα με

ετσι γλυκο δυνατο drive που δεν φαζαρει?

Αν του βαλω ενα γκέιν μπουστερ πριν η μετα λετε να εχω αυτο που θελω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

.... γλυκο δυνατο drive που δεν φαζαρει...

Το πιο καθαρό και γλυκό που έχω ακούσει είναι το Barber Silver LTD, είναι medium gain overdrive και υποθέτω έχει λιγότερο γκάζι από το Ultimate Drive.  Το Danelectro Transparent Drive v1 (Timmy clone)  έχει το ίδιο περίπου γκάζι. Όχι τόσο γλυκό αλλά δε φαζάρει. Και τα δύο τα βρίσκεις μόνο μεταχειρισμένα.

 

Το J. Rockett The Dude είναι γλυκόηχο, έχει πιο πολύ γκάζι και είναι αρκετά διαυγές. Υποτίθεται ότι θυμίζει Dumble ενισχυτές που έχουν ίδια χαρακτηριστικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω εναν κλωνο του suhr riot (donner morpher) που θεωρω οτι δεν φαζαρει. Ξεκινα απο μπλουζιστικο ηχο και φτανεις μεχρι high distorion αλα the loner και ακομα παραπανω. Το χρησιμοποιω για να μπουσταρω fuzzοπεταλα, και απο μονο δεν χρειαζεται boost. Τιμη κοντα 30 ευρω.

 

Επισης, το marshall jackhammer ειναι πιο κοντα στο ultimate drive, με πιο πολυ και καθαρο gain. Παραμετροποιειται αρκετα, και βγαζει καθαρες νοτες. Ξεκινα απο light blues dist και φτανει μεχρι high gain αλα animal magnerism. Τιμη κοντα 60 ευρω.

 

Δοκιμασε να μπουσταρεις το ultimate drive με καποιο πριματο πεταλακι (θα αγριεψει αρκετα και ισως σου αρεσει).

 

Αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη και ελπιζω να βοηθησα.

Γιώργος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου