Προς το περιεχόμενο

Fender Lace Sensors


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ το φόρουμ. Πρόσφατα πήρα 2 Silver Fender Lace Sensors red & blue. Διαβάζω ότι ο κόκκινος είναι ''αυστηρά'' bridge  (και καλά).

 

α) Σκεφτόμουν να τους δοκιμάσω σε μια hss strat που έχω. Ποιον προτείνετε σε ποια θέση για neck & middle; Υπάρχει κάποιος λόγος να μη μπω καν στη διαδικασία/ταλαιπωρία;

 

β) Θεωρείται ότι οι ''Fender'' έχουν διαφορά από τους νεώτερους;

 

γ) Παρόλο που ψάχνω και τον silver που κάνουνε σετάκι, θα τον δοκιμάσω και σε μια sss σαν neck & bridge. Τρελαίνομαι για τις θέσεις 2-4 αλλά σίγουρα θα επηρεάσει το αποτέλεσμα ο ''διαφορετικός''μεσαίος. Κατά πόσο; Είναι hot υποθέτω, πάνω στη κιθάρα ''γράφει'' 10.8. (ΟΚ καταλαβαίνω είναι λίγο κουλή αυτή η ερώτηση)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Red έχει τη μεγαλύτερη έξοδο γι αυτό τον πρότειναν για τη bridge θέση. Αν τους βάλεις μόνος σου και δεν απευθυνθείς σε τεχνικό πειραματίσου με θέσεις & ύψος να δεις τι σου αρέσει. Δεν είναι άσχημοι μαγνήτες αλλά δεν έχουν κλασικό Fender ήχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου