Προς το περιεχόμενο

Apollo twin mkII


otto##

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για πείτε καμιά γνώμη για το interface αυτό ρε παιδιά. Πιο πολύ με ενδιαφέρει αν τα builtin plugins (amps, effects etc) ειναι καλά, δηλαδή συγκρίσιμα με τα γνωστά gr5, th2/th3 κλπ.

Βλεπω κόσμο που πίνει νερό στο όνομά του.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπική άποψη, επαναλαμβάνω προσωπική άποψη, είναι ότι μεγαλύτερη μούφα και snake oil από τα UAD plug ins δεν υπάρχει.  ;D ;D ;D

 

Δεν είναι ότι είναι κακά. Αντίθετα είναι μια χαρά, είναι άριστα ηχητικά, είναι πολύ καλά και λαχταριστά  ;D ;D ;D ΑΛΛΑ

 

1ον) Είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ, και χωρίς να έχεις κάποια άλλη επιλογή, πρέπει αναγκαστικά να τα σκάσεις για να αξιοποιήσεις την κάρτα, και να τα σκάσεις ΧΟΝΤΡΑ, αυτά που παίρνεις δωρεάν με την κάρτα είναι τα βασικά, για να πάρεις τα καλά πρέπει να τα σκάσεις άσχημα.

 

2ον) Το DSP που σου δίνει η κάρτα είναι ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ακόμα και μπροστά σε ένα σύγχρονο... celeron.  ;D ;D ;D Όχι για γέλια, για κλάματα είναι, πρέπει να είναι κάποιος τρελός και σχιζοφρενής για να αφήσει το θηρίο κάποιου π.χ. i7 και να πάει στο κουνούπι των shark, αλλά ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ, για την εταιρία το DSP είναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ANTI PIRATE DONGLE που προστατεύει 100% το άρμεγμά σου, και ας έχεις εσύ το πρόβλημα με το :

 

 

3ον) Latency. Πληρώνεις τον κούκο αηδόνι, πληρώνεις το dongle τον κούκο αηδόνι ώστε να μην αξιοποιείς το cpu αλλά το αδύναμο dsp, και όλα αυτά για να μην μπορείς να βάλεις στη μίξη σου τα plug in χωρίς να προσθέτεις latency λόγω κάρτας.

 

 

Και ΟΛΑ αυτά, κόστος, χαμηλό cpu και latency, για να έχεις κάποια plug in που ναι μεν είναι καλά, ναι μεν είναι άριστα αλλά ΒΡΙΣΚΕΙΣ αντίστοιχα native, μην τρελαθούμε, υπάρχουν λύσεις αλλού που δε σε παιδεύουν τόσο, κοστίζουν λιγότερο και είναι το ίδιο καλές.

 

Άρα, αν σου κάνει το interface σαν interface πάρτο, θα έχεις και έξτρα τις dsp δυνατότητες, αλλά δεν θα το έπαιρνα αποκλειστικά για αυτό, σε καμία περίπτωση. 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυστηρή η κριτική του manosx, αλλά αρκετά βάσιμη. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι οποιαδήποτε επένδυση σε οποιαδήποτε "κλειστή" πλατφόρμα λογισμικού ή και συσκευών είναι εκ' προοιμίου λανθασμένη προσέγγιση, εκτός αν υπάρχουν εγγυήσεις για το ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα διαρκέσει 15 χρόνια (το λιγότερο), όσο δηλαδή είναι αναμενόμενο πως θα διαρκούσε μία απλή συσκευή πριν την εποχή της πληροφορικής.

 

Δηλαδή, για να μην αερολογούμε, αν η εταιρεία παρέχει εγγυήσεις για το τι θα γίνει αν αύριο φαληρίσουν (όπως έχει συμβεί σε πλείστες περιπτώσεις), τότε η ποιότητα των προϊόντων αυτών δικαιολογεί την τιμή τους με το παραπάνω. Αν όχι, προσπερνάμε.

 

:)

 

 

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είδα άπειρα βίντεα και μου έκανε εντυπωση που ένα κακό δεν άκουσα ομως αυτά που γράφετε ειναι πολύ λογικά και ευχαριστώ για την ενημέρωση.

:-*

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου