Προς το περιεχόμενο

Boss RV-500 vs Strymon BigSky vs Eventide Space vs ίσως κάτι άλλο


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει και ψάχνομαι σχετικά με τα εφε και συγκεκριμένα με τα reverds και τους abient ήχους. 

Είμαι μπερδεμένος γιατί μου αρέσουν συγκεκριμένοι αλγόριθμοι Reverb από κάθε εταιρία. Για παράδειγμα μου αρέσει πολύ το Blackhole από Eventide και το Cloud από Strymon. Απ οτι είδα σε ένα βιντεάκι το Cloud μπορείς να το φέρεις άκοντα με το Blackhole.. Εκεί που κλείνω περισσότερο για Strymon, τσεκάρω και το πιο πρόσφατο νεοφερμένο BOSS RV-500 το οποίο είναι απλά ΚΤΗΝΟΣ σε θέμα δύναμης και μπορεί να τρέξει παραπάνω απο ενα εφέ ταυτόχρονα και αυτό εχει σαν αποτέλεσμα να κανεις παπάδες στην κυριολεξία!!

 

Δεν ξέρω είμαι μπερδεμένος και ανοιχτός σε προτάσεις ακόμα και από διαφορετικές εταιρίες όμως θα ήθελα να είναι midi και Stereo γιατί θα παίζουν stereo με δυο ενισχυτές και καμπίνες.

 

Έχει δοκιμάσει κανένας από εσάς το BOSS RV-500? Υπάρχουν reverbs στο ΒOSS παρόμοια με τα Cloud Blackhole? Αν όχι μπορείς με λίγο ψάξιμο να τα φέρεις να μοιάζουν αρκετά? Με έχει μπριζώσει σε μεγάλο βαθμό το BOSS είναι η αλήθεια  :-\

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως Blackhole έχει και εδώ, είναι πανάκριβο

 

https://www.thomann.de/gb/eventide_h9_max_harmonizer.htm

 

 

αλλά με 160 παραπάνω από το space κάνεις και πολλά άλλα πράγματα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Εγώ έχω ακούσει όλα τα πολυπετάλια του thread πέρα από το Boss RV-500, αλλά επειδή κι εμένα μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον θα το τσεκάρω σύντομα.

 

You can't go wrong με κανένα από αυτά, όλα είναι εξαιρετικά ποιοτικά, με άπειρες λειτουργίες, απίστευτα βολικές για αυτό που θέλεις να κάνεις.

 

Εγώ θα διάλεγα ανάλογα με το ποιο με βόλεψε καλύτερα σε programming και ποιο μου έκατσε καλύτερα στο αυτί μετά από λίγο πείραγμα.

 

Οι αγαπημένες μου παραγωγές έχουν H9 για reverb, αλλά και το γεγονός ότι περιέχει πολλά effects από τα εξαιρετικά πετάλια της Eventide "Space", "PitchFactor", "ModFactor" και "TimeFactor" το καθιστά ως το πιο versatile των επιλογών σε αυτά τα χρήματα.

 

Είναι ένας πανάκριβος Ελβετικός σουγιάς. Προφανώς και το BigSky είναι κορυφαίο πετάλι, απλά έχω μία συμπάθεια προς το H9. ;D

More is more. Yngwie Malmsteen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου